Kan kaybı sürüyor!

Sergen Hoca sanki mesaj vermek istercesine bir kadro sürmüş. Beşiktaş’ın saha içinde ve dışında ciddi sorunları var. Ne yazık ki günler haftalar geçtikçe bu problemler çözülmüyor, hatta daha da büyüyor.

Sergen Hoca sanki mesaj vermek istercesine bir kadro sürmüş.

Beşiktaş’ın saha içinde ve dışında ciddi sorunları var. Ne yazık ki günler haftalar geçtikçe bu problemler çözülmüyor, hatta daha da büyüyor. Beşiktaş, eldeki as oyuncuları kadroda tutamadığı gibi yerlerini dolduramadı. Eldekilerden de verim alınamıyor. Dün sahaya çıkan 11’de öndeki 3’lünün 2019-20 sezonunda attığı toplam gol: 2!

Sergen Yalçın sanki bir mesaj vermek istercesine bir kadro sürmüş. “Eldeki malzeme bu” mesajı. Futbolculuğu iyi fakat yaratıcılığı kısıtlı Atiba-Dorukhan-Josef orta sahası topu öne taşıyacak bir 3’lü değil. Kanat bekleri Rıdvan ve Necip gayretli ama yetersizler. Necip, koşuyla veya topla rakibin arkasına geçemiyor. Topla buluştuğu zaman da hemen hemen tüm pasları geriye doğru atıyor. Beklerle hücuma derinlik ve kalite katamıyorsun. Öndeki 3 oyuncun uyumsuz. Orta saha yaratıcı değil. Peki nasıl kazanacaksın?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çılgın bir maçtı 18 Mart 2024 | 598 Okunma Kaybetmeye alıştılar 17 Mart 2024 | 103 Okunma Beşiktaş’ın elle tutulur hiçbir tarafı yok 12 Mart 2024 | 328 Okunma Bir maçta 46 faul olur mu! 11 Mart 2024 | 422 Okunma Mücadele var, üretkenlik yok 04 Mart 2024 | 243 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar