İkinci devre Kartal gibiydiler

Sergen Yalçın’ın takımı tüm olumsuz koşullara rağmen kazanılan Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarının ardından çok iyi bir hava yakaladı. Bu öz güven oyuna da yansıyor.

Beşiktaş, peş peşe attığı gollerle galip gelirken, taşların yerine oturduğu görüldü.

Beşiktaş ilk 45 dakikada temposuz ve durağan bir futbol ortaya koydu. Devrenin ortalarında Erzurumspor’u yoğun baskı altına alan siyah-beyazlılar, oyun üstünlüğünü pozisyon zenginliğine dönüştüremedi. Kalabalık savunmayı açacak hareketlilik ve hücum aksiyonları yeterli değildi. Final paslarında da gereken beceri eksikti.

İkinci yarıda tempoyu yukarıya çeken Beşiktaş, Aboubakar’ın penaltı golünden sonra hız kesmedi. Büyük bir açlıkla Erzurumspor’un üstüne gitmeye devam eden siyah beyazlılar, 8 dakika içinde bulduğu 3 golle maçı 4-0’a ulaştı ve adeta gövde gösterisi yaptı. Bu bölümdeki görkemli oyunda görevini yapmayan futbolcu yoktu. Ancak Aboubakar, Mensah ve Ghezzal etkili oynadılar. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fenerbahçe ağır yaralı 23 Nisan 2024 | 2.634 Okunma Beşiktaş’ın üzerinden bir yük kalkmış 20 Nisan 2024 | 155 Okunma Bu hiç olmadı, turu altın tepside sundu 19 Nisan 2024 | 521 Okunma Fernando Santos Beşiktaş’ın DNA’sına uygun değildi 14 Nisan 2024 | 184 Okunma Nihayet Fred, Ferdi ve İsmail 12 Nisan 2024 | 180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar