Galatasaray maçı daha erken koparmalıydı

Erzurum, tüm hatlarıyla felaket bir oyun sergiledi. Üç maçtır kazanamayan, üstelik son ikisinde sahadan puansız ayrılan Galatasaray’ın Erzurum’da kazanmaktan başka çaresi yoktu.

Erzurum, tüm hatlarıyla felaket bir oyun sergiledi.

Üç maçtır kazanamayan, üstelik son ikisinde sahadan puansız ayrılan Galatasaray’ın Erzurum’da kazanmaktan başka çaresi yoktu. İlk dakikadan itibaren galibiyet için kararlılıklarını sahaya yansıtan sarı kırmızılılar, Erzurumspor karşısında topa sahip oldu ve oyunun kontrolünü rakibine hiç vermedi. Bin 850 metre gibi böylesine yüksek bir rakımda iki tarafa gidip gelen tempolu bir oyun Galatasaray’ın asla tercih etmemesi gereken anlayış idi. Nitekim sahada planı işleyen taraf Fatih Terim’in takımıydı. Zaman zaman topun yavaş dolaşması sarı kırmızılıların gol bölgesindeki üretkenliğini azalttı. Belhanda’nın Ömer Bayram, Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç’ın dinamizmine katılması Galatasaray’ın orta saha üstünlüğünü almasına yeterli oldu. Falcao ve Babel kaliteleriyle oyuna akıl ve skor kattılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fernando Santos Beşiktaş’ın DNA’sına uygun değildi 14 Nisan 2024 | 179 Okunma Nihayet Fred, Ferdi ve İsmail 12 Nisan 2024 | 179 Okunma Beşiktaş’ta değişen bir şey yok, umut vermiyor 05 Nisan 2024 | 77 Okunma Çılgın bir maçtı 18 Mart 2024 | 600 Okunma Kaybetmeye alıştılar 17 Mart 2024 | 104 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar