Futbol böyle bir oyun

Galatasaray, izahı imkansız bir 2 puan yitirdi. Eksiklerine rağmen Galatasaray ilk yarıda Kayserispor karşısında sahanın tek hakimiydi.

Galatasaray, izahı imkansız bir 2 puan yitirdi.

Eksiklerine rağmen Galatasaray ilk yarıda Kayserispor karşısında sahanın tek hakimiydi. Öyle ki ilk 45 dakika Galatasaray ile Kayserispor kalecisi Lung maç yaptı. Süper Lig’de rakibinin kaleye bu kadar kolay gelmesine izin veren bir ekip son dönemlerde hatırlamıyorum. Kayserispor’un bekleri Kvrzic ve Yasir adeta transparan idiler. Hamlesizlerdi. Pozisyon hatası yaptılar ve özellikle Kvrzic sürekli ofsaytı bozdu. Orta alan direnci de olmayınca Galatasaray adeta elini kolunu sallaya sallaya pozisyonlara girdi. İlk yarıda 14 şut atan sarı kırmızılı ekibin 7 isabetli şutunun tamamını kaleci Lung kurtardı. 3 direğin arasında devleşen Rumen eldivenin devrenin sonunda sakatlanması Galatasaray’ın ilk yarı golsüz bitse de “Bu maçı kolay kazanır” duygusunu pekiştirdi.

DIAGNE YETERSiZDi

İkinci yarıda topun sahibi Galatasaray idi ancak ilk devredeki bunaltıcı baskı yoktu. Sadece penaltı atarken gördüğümüz Diagne, bir kez daha yetersiz bir santrfor performansı ortaya koydu. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fenerbahçe ağır yaralı 23 Nisan 2024 | 2.634 Okunma Beşiktaş’ın üzerinden bir yük kalkmış 20 Nisan 2024 | 155 Okunma Bu hiç olmadı, turu altın tepside sundu 19 Nisan 2024 | 521 Okunma Fernando Santos Beşiktaş’ın DNA’sına uygun değildi 14 Nisan 2024 | 184 Okunma Nihayet Fred, Ferdi ve İsmail 12 Nisan 2024 | 180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar