Fenerbahçe golcüleriyle vites yükseltti

Ev sahibi sarı lacivertliler, Ankaragücü’nün bireysel hatalarını iyi değerlendirdi. Fenerbahçe, Ankaragücü karşısında kolay bir galibiyet elde etti.

Ev sahibi sarı lacivertliler, Ankaragücü’nün bireysel hatalarını iyi değerlendirdi.

Fenerbahçe, Ankaragücü karşısında kolay bir galibiyet elde etti. Maça iyi başlamayan ev sahibi sarı lacivertliler, 28’inci dakikada Thiam ile gelen ilk golün ardından vites yükseltti ve maçın ilk bölümündeki tutukluğunu üzerinden attı. Fenerbahçe orta alanda Gustavo-Ozan-Pelkas üçlüsü ile iyi bir kimya yakaladı. Bu 3 oyuncu takımın bel kemiği. Son derece istikrarlı ve uyumlular. Özellikle Gustavo harika bir profesyonel ve 90 dakikanın her anında yüksek sorumluluk duygusuyla her şeyini ortaya koyuyor. Brezilyalı emektar dün de Fenerbahçe’nin en iyisiydi.

F.BAHÇE ADINA SEViNDiRiCi

Ankaragücü’nün bireysel hatalarını iyi değerlendiren Fenerbahçe’de dün golcülerin sahneye çıkması da sevindirici. Nazım Sangare de kendisine gelen şansı iyi değerlendirmeye devam ediyor. Tisserand da son haftalarda sezon başına oranla daha iyi durumda.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çılgın bir maçtı 18 Mart 2024 | 574 Okunma Kaybetmeye alıştılar 17 Mart 2024 | 103 Okunma Beşiktaş’ın elle tutulur hiçbir tarafı yok 12 Mart 2024 | 328 Okunma Bir maçta 46 faul olur mu! 11 Mart 2024 | 420 Okunma Mücadele var, üretkenlik yok 04 Mart 2024 | 243 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar