Fenerbahçe eriyor

Sarı lacivertliler her geçen hafta daha da geriye gidiyor. Fenerbahçe ilk yarıda hem top ayağındayken hem de top rakipteyken çok pasif bir futbol ortaya koydu.

Sarı lacivertliler her geçen hafta daha da geriye gidiyor.

Fenerbahçe ilk yarıda hem top ayağındayken hem de top rakipteyken çok pasif bir futbol ortaya koydu. Gaziantep’in topa sahip olduğu bölümlerde rakibi takım halinde kendi yarı alanında karşılayan sarı lacivertliler ev sahibi ekibi hiç rahatsız etmedi. 1-0 geriye düştükten sonra gecenin en istekli ve hareketli ismi Pelkas ile golü bulan Fenerbahçe’yi beraberlik golü de harekete geçirmeye yetmedi. Tisserand’ın acemice sebep olduğu penaltı ile bir kez daha geriye düşen Fenerbahçe’de teknik direktör Erol Bulut, ikinci yarıya Thiam-Ferdi değişikliği ile başladı. Gaziantep’i kendi yarı alanına hapseden sarı lacivertli ekipte Cisse çok net bir pozisyonda topu direğe nişanladı. Çok etkili bir futbol oynamasa da Cisse-Adem’i değişikliği kanımca erken geldi. Cisse pozisyona giriyor ve gole yakın bir oyuncu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fenerbahçe ağır yaralı 23 Nisan 2024 | 2.634 Okunma Beşiktaş’ın üzerinden bir yük kalkmış 20 Nisan 2024 | 155 Okunma Bu hiç olmadı, turu altın tepside sundu 19 Nisan 2024 | 521 Okunma Fernando Santos Beşiktaş’ın DNA’sına uygun değildi 14 Nisan 2024 | 184 Okunma Nihayet Fred, Ferdi ve İsmail 12 Nisan 2024 | 180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar