Bu kadar bireysel hata olursa...

‘Güvenilir’ kabul edilen Luiz Gustavo ve Kim’in golle sonuçlanan hataları düşündürücü.

‘Güvenilir’ kabul edilen Luiz Gustavo ve Kim’in golle sonuçlanan hataları düşündürücü.

Bu seviyede bu kadar ciddi bireysel hatalarla maç kazanmak mümkün değil. Luiz Gustavo’nun kaybettiği 2 topun devamında Gaziantep’in ilk 2 golü geldi. Yine ev sahibinin 3’üncü golü öncesinde de Kim Min-Jae’nin ciddi hatası var. Tüm bu hatalardan faydalanan Gaziantep’in becerisini yok saymak da haksızlık olur ancak ‘güvenilir’ olarak kabul edilen Luiz Gustavo ve Kim Min-Jae’den gole sebebiyet verecek bu hataların gelmesi düşündürücü.

HEP KOVALAMAK ZORUNDA KALDI

Vitor Perreira haftaya başlarken küme düşme hattının bir basamak üzerinde olsa da, evinde hiç maç kaybetmemiş Gaziantep’ten çekinmiş olacak ki orta alanın merkezinde defansif özelliği yüksek Gustavo-Crespo ikilisiyle başladı. Figuereido’nun 45 metreden attığı sıradışı golle yenik duruma düşen sarı lacivertiler, Mesut’un ‘imza’ vuruşu ile beraberliği bulsa da maç boyunca 3 kez geriye düşüp sürekli Gaziantep’i skor olarak kovalamak zorunda kaldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu hiç olmadı, turu altın tepside sundu 19 Nisan 2024 | 10 Okunma Fernando Santos Beşiktaş’ın DNA’sına uygun değildi 14 Nisan 2024 | 180 Okunma Nihayet Fred, Ferdi ve İsmail 12 Nisan 2024 | 179 Okunma Beşiktaş’ta değişen bir şey yok, umut vermiyor 05 Nisan 2024 | 77 Okunma Çılgın bir maçtı 18 Mart 2024 | 602 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar