Beşiktaş'ın işi çok zor

Siyah beyazlılarda kaleden en uca kadar her yer sorunlu. Beşiktaş lige kadro anlamında ciddi sorunlarla girdi. En önemli oyuncularını kaybetti. Yerlerine aynı düzeyde futbolcular alamadı. Hâlâ da çok eksikleri var.

Siyah beyazlılarda kaleden en uca kadar her yer sorunlu.

Beşiktaş lige kadro anlamında ciddi sorunlarla girdi. En önemli oyuncularını kaybetti. Yerlerine aynı düzeyde futbolcular alamadı. Hâlâ da çok eksikleri var. Ancak kalitesi yeterli olmayan, bir türlü katkı sağlayamayan verimsiz oyuncular ile de vedalaşmadı. Transferlerde geç kalan yönetim, mevcut kadroda bulunan uluslararası oyuncu konumundaki Vida ve Ljajic gibi iki futbolcusunu da göndermek için iki aydır pazarlık yapıyor. Maaşı yüksek diye göndermek için çırpındığın futbolcudan nasıl performans alacaksın? Vida dün tanınmayacak haldeydi. Keza Ljajic de öyle. 

O KADAR ÇOK SORUN VAR Ki...

Beşiktaş’ta o kadar çok sorun var ki, kaleden en uç noktaya kadar her hattı problemli. Tamam, Necip 1 maç zorunluluktan sağ bek oynar ancak net bir şekilde görülüyor ki, siyah beyazlılar Necip sağ bek oynadığında genişlik ve derinlik katamıyor oyuna. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fenerbahçe ağır yaralı 23 Nisan 2024 | 2.634 Okunma Beşiktaş’ın üzerinden bir yük kalkmış 20 Nisan 2024 | 155 Okunma Bu hiç olmadı, turu altın tepside sundu 19 Nisan 2024 | 521 Okunma Fernando Santos Beşiktaş’ın DNA’sına uygun değildi 14 Nisan 2024 | 184 Okunma Nihayet Fred, Ferdi ve İsmail 12 Nisan 2024 | 180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar