Beşiktaş iyi oynamadan tur atladı

Hürriyet Gazetesi Yazarı Güntekin Onay’ın bugünkü (11.02.2022)’’ Beşiktaş iyi oynamadan tur atladı ‘’ başlıklı yazısı.

Pjanic, Ghezzal, Teixeira ve hatta Josef bile durgundu.

Beşiktaş, ilk yarıda oyunun hakimi gibi görünüp hemen hemen hiç pozisyon üretmedi. Topu yavaş dolaştıran, savunma arası ve arkasına koşu yapmayan son derece statik kalan siyah beyazlıların bu görüntüsüyle pozisyonlar bulması da iyimserlik olurdu. Göztepe’nin planı ise basit ve net idi. İyi savunma yaptılar, çabuk çıkıp tehlikeler yaratmayı başardı sarı kırmızılılar.

KEREM AKILCI OYNADI

Fiziksel olarak Süper Lig’in iyi takımlarından olan İzmir temsilcisi hücumda final işlerini daha iyi yapa bilmiş olsa İstanbul’da öne geçmesi işten bile değildi. Beşiktaş’ta Miralem Pjanic, Rachid Ghezzal hatta Josef de Souza bile durgun gözüktü.

Oğuzhan Özyakup ve Rıdvan Yılmaz basit top kayıpları yaparken Alex Teixeira da etkisiz idi. Genç Kerem Kalafat, isabetli ve akılcı oyunuyla görevini yaptı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fenerbahçe ağır yaralı 23 Nisan 2024 | 2.634 Okunma Beşiktaş’ın üzerinden bir yük kalkmış 20 Nisan 2024 | 155 Okunma Bu hiç olmadı, turu altın tepside sundu 19 Nisan 2024 | 521 Okunma Fernando Santos Beşiktaş’ın DNA’sına uygun değildi 14 Nisan 2024 | 184 Okunma Nihayet Fred, Ferdi ve İsmail 12 Nisan 2024 | 180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar