Altay böyle istedi

İnanılmaz kurtarışlarıyla Fenerbahçe’ye 3 puanı getirdi. Fenerbahçe maça geçen hafta Beşiktaş’a kaybeden kadrodan 5 farklı oyuncuyla başladı.

İnanılmaz kurtarışlarıyla Fenerbahçe’ye 3 puanı getirdi.

Fenerbahçe maça geçen hafta Beşiktaş’a kaybeden kadrodan 5 farklı oyuncuyla başladı. Bunların bazıları zorunluluk bazıları da tercih idi. Oyun kalitesini tartışabiliriz belki ama dünkü Pelkas-Mert-Ferdi’den oluşan forvet arkası 3’lüsü daha dinamik ve enerjik.

Özellikle ilk 30 dakika kararlı ve baskılı görünen sarı lacivertlilerde Ferdi Kadıoğlu etkili ve hareketliydi. Genç oyuncu çok şık bir de asiste imza attı.

Devrenin son bölümünde Denizlispor, oyunun kontrolünü eline geçirmişken sarı lacivertliler klasik bir Gökhan Gönül öndirek golüyle farkı 2’ye çıkarttı.

56’ncı dakikada VAR ile gelen penaltıyı Murawski’nin kaçırması 10 kişi oynayan Fenerbahçe’nin direncini 2’ye katladı. Golü bulabilecek pozisyonları yakalayan ev sahibi, kalesinde devleşen Altay’ı geçemedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Beşiktaş’ın üzerinden bir yük kalkmış 20 Nisan 2024 | 24 Okunma Bu hiç olmadı, turu altın tepside sundu 19 Nisan 2024 | 516 Okunma Fernando Santos Beşiktaş’ın DNA’sına uygun değildi 14 Nisan 2024 | 181 Okunma Nihayet Fred, Ferdi ve İsmail 12 Nisan 2024 | 179 Okunma Beşiktaş’ta değişen bir şey yok, umut vermiyor 05 Nisan 2024 | 77 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar