55 dakika müthiş oynadılar

Beşiktaş’ın ortaya koyduğu futbol gelecek adına ümit verici. Beşiktaş ilk yarıda Yeni Malatyaspor karşısında büyük bir oyun üstünlüğü kurdu. Yüzde 77 topa sahip olan siyah beyazlılar...

Beşiktaş’ın ortaya koyduğu futbol gelecek adına ümit verici.

Beşiktaş ilk yarıda Yeni Malatyaspor karşısında büyük bir oyun üstünlüğü kurdu. Yüzde 77 topa sahip olan siyah beyazlılar, rakibinin bırakın ceza sahasına gelmesini, neredeyse orta sahayı geçmesine izin vermedi. Bu baskılı oyunda Yeni Malatyaspor’un katı savunmasını açacak hücum aksiyonlarının sayısı yeterli değildi.

İlk 45 dakika Beşiktaş’ın attığı toplam şut sadece 6’da kaldı. İlerleyen haftalarda Bu güçlü oyunu daha iyi final işleriyle tamamlayabilirse Beşiktaş, yarışın güçlü adaylarından birisine dönüşür.

İkinci yarının ilk 15 dakikası yine yoğun baskıyla başlayan siyah beyazlılar Ghezzal’ın asistinde Larin’in kafa vuruşuyla golü buldu. Skoru bulana kadar Malatyaspor karşısında çok üstün oynayan Beşiktaş 1-0’dan sonra rakibini kendi yarı sahasında karşıladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu hiç olmadı, turu altın tepside sundu 19 Nisan 2024 | 272 Okunma Fernando Santos Beşiktaş’ın DNA’sına uygun değildi 14 Nisan 2024 | 181 Okunma Nihayet Fred, Ferdi ve İsmail 12 Nisan 2024 | 179 Okunma Beşiktaş’ta değişen bir şey yok, umut vermiyor 05 Nisan 2024 | 77 Okunma Çılgın bir maçtı 18 Mart 2024 | 603 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar