Taşların yahudileri ihbar edeceği günler yakındır

Meşhur sözdür, Allah zulmedenlerin cezasını yarına bırakır; ama yanına bırakmaz. Hiç şüphesiz, ABD büyükelçiliğinin Kudüs'e taşınmasını protesto eden Filistinlilerin üzerine...

Meşhur sözdür, Allah zulmedenlerin cezasını yarına bırakır; ama yanına bırakmaz. Hiç şüphesiz, ABD büyükelçiliğinin Kudüs'e taşınmasını protesto eden Filistinlilerin üzerine kurşun yağdıran katillerin, yaptıkları yanlarına kalmayacaktır.

Ben, zalimlerin bu sonu gördüğünü düşünüyorum. Onlar bu sonu gördükleri için zulümlerini artırıyorlar. Tabii zalimler ne yaparlarsa yapsınlar, kendileri için takdir edilen sondan kurtulamayacaklar.

Artık yeter... Katil İsrail'in yaptığı zulümler çizmeyi aştı. Bunların gözlerini kırpmadan masum insanların üzerine ateş etmeleri sabır taşını çatlattı. Kanaatimce, şu son olay İslam Dünyası'nda domino etkisi yapacaktır.

Evet, coğrafyamızdan bir yiğit çıkacak ve etrafına topladığı yiğitlerle katillere hak ettiği cezayı verecektir. İşte o gün bu yiğitlere ağaçlar, taşlar dile gelip yardımcı olacaktır.

Değerli dostlar, Ramazan arefesinde yapılan bu katliam, vicdanlarımızı harekete geçirmelidir. Hiç kimse, benim elimden birey olarak birşey gelmez demesin. Bak duaların şartsız şıkksız kabul edildiği bir ayın içine girdik.

En azından, dua ve yalvarışlarımızın öncelikli konusu Filistinli kardeşlerimiz olabilir. Umarım, bizlerin iftar ve sahurlarda yaptığı dualar, Filistinlilerin İsrail zulmünden kurtulmasına vesile olur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alın F35'lerinizi başınıza çalın 02 Eylül 2018 | 7.402 Okunma Sen Soylu'nun tırnağı bile olamazsın 31 Ağustos 2018 | 10.086 Okunma Bankaları uyarıyorum 29 Ağustos 2018 | 7.482 Okunma Şu lekeyi temizle bakalım Muharrem 26 Ağustos 2018 | 6.575 Okunma Siz milletimizin heyecanına kurban olun 23 Ağustos 2018 | 7.721 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar