Sizi gidi kriz çığırtkanları sizi

AK Parti iktidara geldiği andan itibaren, bir vesayetçilerden, birde kriz çığırtkanlarından çekti. Bunlar yüzünden İktidar Partisi'nin başına gelenler, pişmiş tavuğun başına gelmemiştir.AK...

AK Parti iktidara geldiği andan itibaren, bir vesayetçilerden, birde kriz çığırtkanlarından çekti. Bunlar yüzünden İktidar Partisi'nin başına gelenler, pişmiş tavuğun başına gelmemiştir.

AK Parti'nin 2002'de iktidara geldiği günleri hatırlayın... O günlerde, TSK'daki vesayetçiler, medyadaki kriz çığırtkanlarıyla birlikte dindarlık üzerinden İktidar Yöneticilerine baskı kurmaya çalışmadılar mı?

Evet, evet, ülkeyi yönetenler o günlerde darbe yapılmasın diye kılı kırk yardılar. Daha sonrada, İktidar Partisi'nin başına Yargı vesayeti bela oldu. Memleketimizde ilk defa, milletin güçlü desteğini almış bir partiye kapatma davası açıldı. AK Parti, 367 krizi yüzünden, TBMM'de kendi adayını Cumhurbaşkanı seçtiremedi.

Hamdolsun, AK Parti her seçimde milletimizin desteğiyle, vesayet alanlarını birer birer yıktı. Ancak, bu vesayetçiler, bu kriz çığırtkanları yenilen pehlivan güreşe doymaz misali seçimlerden önce hep piyasaya çıktılar. Şimdi bunlar, İktidara para ve parayı elinde bulunduranlar üzerinden saldırıyorlar.

Dostlar, bu konuda çok ilginç örnekler kulağıma geliyor. Mesela, Hükümet bayram tatilini uzatmamışken, bazı işyerleri tatili dokuz güne çıkarmışlar.

Eee, ne var bunda, patronlar işçilerini düşünmüşler diyebilirsiniz. Siz diyebilirsiniz de lakin kazın ayağı öyle değil. Adam işçilerini tatile çıkarırken, mal sattığım yerler üretimi durdurduğu için sizi izne çıkarıyorum derse, ben bu sözden kuşkulanırım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alın F35'lerinizi başınıza çalın 02 Eylül 2018 | 7.402 Okunma Sen Soylu'nun tırnağı bile olamazsın 31 Ağustos 2018 | 10.089 Okunma Bankaları uyarıyorum 29 Ağustos 2018 | 7.484 Okunma Şu lekeyi temizle bakalım Muharrem 26 Ağustos 2018 | 6.575 Okunma Siz milletimizin heyecanına kurban olun 23 Ağustos 2018 | 7.724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar