Bu CHP zemzemle yıkansa da düzelmez

Değerli dostlar, CHP'nin adayı Muharrem İnce, “Seçildiğimde gençlerimizi Tarikat yurtlarına mahkûm olmaktan kurtaracağım” diyor.Buradan Tarikat ehline sormak istiyorum. Sizler yurtlarınızda ne kötülük...

Değerli dostlar, CHP'nin adayı Muharrem İnce, “Seçildiğimde gençlerimizi Tarikat yurtlarına mahkûm olmaktan kurtaracağım” diyor.

Buradan Tarikat ehline sormak istiyorum. Sizler yurtlarınızda ne kötülük yapıyorsunuz da bu Muharrem İnce bunu söylüyor? Allah aşkına söyleyin, Tayyip Erdoğan gelinceye kadar, sizler zor şartlarda ihtiyaç sahibi gençlere bakmadınız mı?

Sizler sırf Allah rızası için, kendi evlatlarınıza yedirmediklerinizi ihtiyaç sahibi gençlere ikramda bulunmadınız mı? Sözün daha açığı, sizler devletine milletine hayırlı gençler yetişsin diye bütün imkânlarınızı seferber etmediniz mi?

Hal böyleyken, CHP'nin adayı çıkmış, sizin hizmetlerinizi bitireceğini ima ediyor. Halk arasında, can çıkar, huy çıkmaz denir. Evet, bunlar ne kadar şirin görünmeye çalışırlarsa çalışsınlar samimi olamıyorlar. Çünkü, bunların zihin dünyalarında muhafazakârlara karşı bir önyargı var. İşte görüyorsunuz, bu önyargı,  onca şirin lafın arasından niyetlerini ortaya çıkarttırıveriyor.

Neymiş efendim, beyefendi abdestsiz sokağa çıkmazmış. Neymiş efendim, beyefendi de Hacıymış. Bunların zihin dünyalarındaki o önyargı oldukça, isterlerse hergün Zemzem suyuyla yıkansınlar yine de düzelmezler.

Bu gerçeği muhafazakârların hiç unutmamaları gerekiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alın F35'lerinizi başınıza çalın 02 Eylül 2018 | 7.402 Okunma Sen Soylu'nun tırnağı bile olamazsın 31 Ağustos 2018 | 10.087 Okunma Bankaları uyarıyorum 29 Ağustos 2018 | 7.484 Okunma Şu lekeyi temizle bakalım Muharrem 26 Ağustos 2018 | 6.575 Okunma Siz milletimizin heyecanına kurban olun 23 Ağustos 2018 | 7.724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar