Kıskananlar çatlasın

Başlık biraz ağır oldu galiba... O zaman kıskananlar çatlasın değil de, kıskananlar özensin diyelim. Böylece, başlığa alınacak dostlarımızın kırılmalarını da önlemiş...

Başlık biraz ağır oldu galiba... O zaman kıskananlar çatlasın değil de, kıskananlar özensin diyelim. Böylece, başlığa alınacak dostlarımızın kırılmalarını da önlemiş oluruz.

Evet, diğerleri de özensinler ve AK Parti gibi gümbür gümbür bir kongre yapsınlar. Tabi kongre yaparken, İP gibi tiyatro oynamasınlar. Kongrede bir değişim, bir yenilenme olsun. Hepsinden önemlisi, yapılacak kongreye partinin gerçek sahiplerinin iradesi yansısın. Yani yapılacak kongre sözde değil, özde olsun.

Değerli dostlar, AK Parti şu ana kadar yaptığı bütün kongrelerde, hep çıta yükseltti. Bugünde yapılacak olan 6. Olağan Kongre'de verilecek mesajlarla, alınacak kararlarla çıta daha da yükselecektir.

Simav'dan kongreye katılmak için Ankara'ya giderken, yollarda şu manzaralara şahit oluyorum:  İnsanlar gecenin geç saatlerinde bir düğüne, bir bayrama gider gibi yolculuk yapıyorlar.

Bu gecede böyle oldu. Dostlar, şu bayram arefesinde, insanları sıcak yataklarından ve sevdiklerinden parayla pulla ayıramazsınız. Bu fedakârlık ancak dava için yapılır.

On yedi yıldır AK Parti'yi diri tutan, işte bu dava şuurudur. Birde, AK Parti'nin kongreleri bir yenilenme, bir tazelenme fırsatı olarak görmesidir. Değişirken de zerre kadar sıkıntı yaşamamasıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alın F35'lerinizi başınıza çalın 02 Eylül 2018 | 7.402 Okunma Sen Soylu'nun tırnağı bile olamazsın 31 Ağustos 2018 | 10.086 Okunma Bankaları uyarıyorum 29 Ağustos 2018 | 7.482 Okunma Şu lekeyi temizle bakalım Muharrem 26 Ağustos 2018 | 6.575 Okunma Siz milletimizin heyecanına kurban olun 23 Ağustos 2018 | 7.721 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar