SP'nin başka seçeneği yok

2019'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için, partiler arası ittifak görüşmeleri gerek açıktan gerekse gizli şekilde sürüyor. Değerli dostlar, ittifak çalışmalarında, en...

2019'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için, partiler arası ittifak görüşmeleri gerek açıktan gerekse gizli şekilde sürüyor. Değerli dostlar, ittifak çalışmalarında, en hızlı davranan partiler AK Parti'yle, MHP'dir.

Çünkü, onların adayıda, kurdukları ittifakın ismide bellidir. Piyasada ben yiğidim diye dolaşanın partisinden de kendisinden de tık yok. Efendiler, Tayyip Erdoğan yüzde 60'lık tabana oturan bir ittifak kurdu. Şimdi bu tabanı dahada arttırmaya çalışıyor. Sizse kurultaylarla murultaylarla oyalanıyorsunuz. Buradan uyarmış olayım, atı alan üsküdarı geçiyor.

Dostlar, bu CHP kurultaylarla murultaylarla oyalanırken, kendini muhafazakar mecrada konumlandıran Saadet Partisi'de bunlardan medet umuyor. Hiç kusura bakılmasın, Saadet 2019 için yanlış yerde duruyor. Korkarım, bu durdukları yer onların hem dünyalarını hemde ahiretlerini etkileyecek.

Evet, SP Lideri Temel Karamollaoğlu birileri tarafından feci şekilde gaza getirilmiş olabilir. Kendisine iktidara en iyi muhalefeti sen yapıyorsun denilmiş olabilir. Ancak, Saadet'in yeri şimdiki durduğu yer değildir. Saadet'in yeri, şu kıritik dönemde yerli ve milli bir ittifak olan Cumhur İttifakı'dır.

Azmettiler yine başardılar

Son yıllarda, yaşadığım ilçe Simav'a bağlı Kuşu beldesi sık sık basının gündemine geliyor. Kuşu, Belediye Başkanları Genel Merkezi'nce düzenlenen yarışmayı kazanarak yine haber konusu oldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alın F35'lerinizi başınıza çalın 02 Eylül 2018 | 7.402 Okunma Sen Soylu'nun tırnağı bile olamazsın 31 Ağustos 2018 | 10.086 Okunma Bankaları uyarıyorum 29 Ağustos 2018 | 7.482 Okunma Şu lekeyi temizle bakalım Muharrem 26 Ağustos 2018 | 6.575 Okunma Siz milletimizin heyecanına kurban olun 23 Ağustos 2018 | 7.721 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar