Erdoğan'la diğerlerinin arasındaki fark!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, diğer siyasilerden ayıran çok özellik vardır. Meselâ bunlardan biri, Sayın Cumhurbaşkanı'nın iyi bir hatip olması; bir diğeri, siyasetin tüm şifrelerini...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, diğer siyasilerden ayıran çok özellik vardır. Meselâ bunlardan biri, Sayın Cumhurbaşkanı'nın iyi bir hatip olması; bir diğeri, siyasetin tüm şifrelerini çözmüş olması; bir diğeri ise, aldığı kararların sonuna kadar arkasında durmasıdır.

Eğer Cumhurbaşkanı Erdoğan, aldığı kararları sonuna kadar takip eden bir lider olmasaydı, ülkemizde yaşanan değişimlerin biri bile gerçekleşmezdi. Örneğin, paramızdan altı sıfır atılamazdı. Örneğin, ülkemiz sağlık alanında modern ülkelerle yarışır hale getirilemezdi. Örneğin, ülkemize on dokuz bin km duble yol yapılamazdı.

Değerli dostlar, ülkemizde yaşanan büyük değişimin ardında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çok çalışması ve etrafındakileri çalıştırmasının da büyük payı var. Yeri gelmişken, hafta sonu Simav'a gelen Eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'dan dinlediğim şu olayı sizinle paylaşmak istiyorum.

Gece yarısı arıyor

Tayyip Erdoğan Başbakanken, yaşanan bir aksaklığın çözülmesi için, gece saat ikiye çeyrek kala Taner Yıldız'ı arayıp talimat veriyor. Taner Bey, talimatı aldıktan sonra, Erdoğan'a "Sorunla sabah ilgilenirim Efendim" diyor. Bu cevap üzerine Erdoğan "Bir dakika sen sorunla sabah ilgileneceksen ben seni şimdi niye arıyorum?" diye soruyor. Bu soru üzerine Sayın Yıldız hatasının farkına varıp "Haklısınız Efendim" diyerek talimatın gereğini yapmaya başlıyor. Eski Enerji Bakanı'nın söylediğine göre, Erdoğan'ın ikiye çeyrek kala arayıp talimat verdiği sorun o gece saat dört buçukta çözülüyor.

Evet, birileri farkına varmasa da, RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN CUMHURBAŞKANI OLMASI ÜLKEMİZ İÇİN BÜYÜK BİR ŞANSTIR. Hani ülkemiz bu zamana kadar böyle bir şans yakalamamıştır desem hiç de abartmış olmam.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alın F35'lerinizi başınıza çalın 02 Eylül 2018 | 7.402 Okunma Sen Soylu'nun tırnağı bile olamazsın 31 Ağustos 2018 | 10.089 Okunma Bankaları uyarıyorum 29 Ağustos 2018 | 7.484 Okunma Şu lekeyi temizle bakalım Muharrem 26 Ağustos 2018 | 6.575 Okunma Siz milletimizin heyecanına kurban olun 23 Ağustos 2018 | 7.724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar