Şeffaf oda'da kabare

Şeffaf Oda’da “konsept” kabare, konuğum ise Nükhet Duru.Nükhet Duru’nun kabaresi “Beni Nükhet Duru Sanıyorlar” Türkiye turnesinde... Bu turnelerden biri de Şeffaf Oda’da... Şarkılar ve...

Şeffaf Oda’da “konsept” kabare, konuğum ise Nükhet Duru.
Nükhet Duru’nun kabaresi “Beni Nükhet Duru Sanıyorlar” Türkiye turnesinde... Bu turnelerden biri de Şeffaf Oda’da... Şarkılar ve mizahla harmanlanmış “Beni Nükhet Duru Sanıyorlar” kabarede, Türk pop müziğine damgasını vuran Nükhet Duru’nun 40 yılı bulan müzik kariyeri acı ve tatlı anıları, yol arkadaşları, 70’ler, 80’ler ve 90’lar anlatılmakta.


 
/* */***

Nükhet ile yapılan “nehir söyleşilerden” hareketle tasarlanmış. Ne güzel olmuş. Şeffaf Oda’da işte bu kabarenin bir bölümü var.
Ajda Pekkan, Emel Sayın, Sezen Aksu taklitleriyle, Nükhet hepimizi kahkahaya boğuyor. Nükhet çocuk yaşta müziğe başlamış. Annesi o eve geç kaldığında hemen karakola haber veriyormuş. Nükhet altın kalplidir; boşandığı eşinin yeni eşinden olan çocuğuna bere, atkı örmüş.

“Şu anda hayatımın en güzel yıllarını yaşıyorum” diyor. “80 yaşına da gelsem sahneye çıkarım, inşallah ruhumu sahnede teslim ederim” diye ekliyor.

Çizgi film izliyor, hatta çizgi film karakterlerinin taklitlerini yapıyor.

Portaxe’ın Boğaz manzarasında Nükhet Duru ile keyifli, müzikli pazar sohbeti...

‘İSKOÇ HiNTLi’  ŞEF...

Hafta başında ilginç bir sürprizle karşılaştık.
İngiltere Kraliyet nişanı ile onurlandırılan İskoçya’nın en ünlü şeflerinden Tony Singh imzalı bir tadıma davet edilmiştik.

Şefin “Oloroso, Tony’s ve Roti” gibi restoranların kurucusu ve sahibi olduğu bildirilmişti. Yerel İskoç malzemelerini uluslararası tatlar, tekniklerle Güneydoğu aromalarıyla harmanlayan sunumlarını tadacaktık.

Davet sahibi Pernod Ricard Türkiye, paletindeki içecek çeşitlerinden İskoç içeceğini “Extra” etiketlisi için “Extra  Gastronomy” geceleri düzenliyor.

Bu davet de o gecelerin ikincisiydi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Katar arabuluculuktan çekilirse… 26 Nisan 2024 | 199 Okunma Netzah Yehuda taburu 23 Nisan 2024 | 241 Okunma Misilleme sarmalı 18 Nisan 2024 | 200 Okunma ‘Caydırıcı olsun ama tırmandırmasın’ 17 Nisan 2024 | 155 Okunma İran’ın savaş makinesi 14 Nisan 2024 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar