İkinci tur ne getirir?

Yerli otomobil konusundaki fikirlerimi birçok kez yazdım ve eğer beni takip eden bir okursanız bu alana yapılacak yatırımların Türkiye’nin kısıtlı kaynaklarını boşa sarfetmek olduğunu...

Yerli otomobil konusundaki fikirlerimi birçok kez yazdım ve eğer beni takip eden bir okursanız bu alana yapılacak yatırımların Türkiye’nin kısıtlı kaynaklarını boşa sarfetmek olduğunu düşündüğümü biliyorsunuzdur.

Bunun sebebi ise hakikaten kısıtlı olan kaynakların, bir imaj projesi yerine gerçekten katma değer yaratılabilecek alanlara kaydırılması tercihimden kaynaklanıyor.

Bakın bu tezimi destekleyen bir habere geri dönelim.

2011 yılında Japonya’da oluşan depremi belki hatırlarsanız. Dünya otomobil üretimine çok büyük darbe vurmuştu. Bu darbenin sebebi ise otomobil üretiminin adedi nedeniyle değildi. Depremin ardından tüm dünyada xirallic krizi başlamıştı.

Neydi bu xirallic?

Hepiniz biliyorsunuz ya da duymuşsunuzdur metalik renk otomobilde en çok talep edilen boya tercihidir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son kale 01 Ekim 2018 | 154 Okunma Kiralama yoğun bakımda 17 Eylül 2018 | 207 Okunma Kamu araçları 10 Eylül 2018 | 333 Okunma Keşke yanılsam 03 Eylül 2018 | 182 Okunma İktisadi bakış 27 Ağustos 2018 | 180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar