Devlet Bahçeli Murat Boz Hadise, Sibel Can aynı cümlede!

OSMANİYE’de MHP’li belediye Masal Park adında bir eğlence ve oyun parkı açıyor. Açılışa Devlet Bahçeli de geliyor. Açılıştan sonraki Murat Boz ve Hadise konserine kalamıyor.Dönüş...

OSMANİYE’de MHP’li belediye Masal Park adında bir eğlence ve oyun parkı açıyor. Açılışa Devlet Bahçeli de geliyor. Açılıştan sonraki Murat Boz ve Hadise konserine kalamıyor.

Dönüş yolunda Aksaray’da verdiği molada gazetecilere açıklama yapıyor. Genelde ılımlı, sakin bir bakış açısıyla cevap veriyor, hatta Mehmet Altan ve Şahin Alpay kararı sorulduğunda içerideki iki insanın tahliye umudu, beklentisi ve psikolojilerinden de bahsediyor. Sohbet esnasında daha da ilginç bir şey oluyor, Bahçeli Murat Boz’u telefonla arıyor! Konsere kalamadığı için üzüntülerini bildiriyor ve “Hadise Hanım’a hürmetlerimi söyleyiniz” diyor. Yetinmiyor, “MHP iddiaların üstünde oy alırsa ne dersiniz” sorusuna “Sibel Can’ın bir şarkısı var: Kader eşitsizsin” diyor! Ardından hep birlikte telefondan Sibel Can’ın Hançer isimli bu şarkısı dinleniyor!

Ne oluyor? Siyasette, en azından MHP’de Özal’vari bir hafiflik, güleryüz, bir popüler kültür ve sanata yakınlık, sanatçıyla muhabbet mi başlıyor?

Peki bu trend tüm sağ siyasete yayılır mı? Hayır asık surat, bağırış çağırış ve höt zöt’ten o kadar bıktı ki millet... İnanın gündem mündem yazasım bile gelmiyor.

ABD İLE AZ BİLİNEN BİR DİPLOMATİK KRİZ

Washington’da yaşayan bir Türk gazeteci tweet atmış. Tarih vs. gibi hatalar olsa da, ilginç bir tarihi olay anlatıyor.

1930’lu yıllarda ABD ile şimdi yaşadığımızdan çok daha farklı, ilginç, pek bilinmeyen ufak çaplı bir krizin bilgisi ortaya çıkıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Medya nedir ne işe yarar? 23 Ekim 2019 | 3.852 Okunma Deprem konusunda moral bozucu önerilerim 02 Ekim 2019 | 8.213 Okunma Ağlarsa anam ağlar... 11 Eylül 2019 | 3.412 Okunma Kim kime emanet? 28 Ağustos 2019 | 520 Okunma Gelecekte neler olacak? 21 Ağustos 2019 | 1.114 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar