Yıldızların stili ona emanet

Kişiye özel tasarımlar yapan ve ünü Türkiye sınırlarını aşan Ferruh Karakaşlı, 1995’te Rahmi Koç’un ortaklık teklifi üzerine Türkiye’de Edwards of Hisar’ın ilk...

Kişiye özel tasarımlar yapan ve ünü Türkiye sınırlarını aşan Ferruh Karakaşlı, 1995’te Rahmi Koç’un ortaklık teklifi üzerine Türkiye’de Edwards of Hisar’ın ilk mağazasını açmıştı. İş, sanat, spor ve siyaset dünyasının tanınmış simalarından sonra televizyon yıldızlarını da giydirmeye başlayan Karakaşlı, son olarak Kenan İmirzalıoğlu için smokin dikti.
Barış Falay ile Şükrü Özyıldız’a da stil danışmanlığı yapan Ferruh Karakaşlı, ünlü yıldızların dizi ve film setlerinin yanı sıra özel hayatlarında da kendi tasarımlarını tercih ettikleri için mutluluk duyduğunu söyledi.

Bir ödül de İsviçre’den

Hindistan’da Süper Başarılı Kadın Ödülü’nü (Woman Super Achiever Award) alan, başarılı çalışmalarıyla İngiltere’de de ödüllendirilen Academic Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak, şimdi de İsviçre’deki Liderler Zirvesi’nde ödül aldı. Luzern kentinde yapılan Liderler Zirvesi’ne konuşmacı ve oturum başkanı olarak katılan Kavak, Academic Hospital adına Avrupa Kalite Ödülü’ne layık görüldü.

Bağımsızlık Günü’nde açıldı

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rahmi Koç modası izmir’de 28 Temmuz 2017 | 665 Okunma Mustafa Koç ailesiyle denizlerde buluşacak 27 Temmuz 2017 | 369 Okunma Bu nikâha devlet şahit 26 Temmuz 2017 | 218 Okunma 5 yıldızlı lezzetler 25 Temmuz 2017 | 197 Okunma Yeni koleksiyon tanıtımı 22 Temmuz 2017 | 146 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar