White Party eğlencesi Nikki Beach Bodrum’da

Miami, Saint Tropez, Marrakech, Koh Samui, Ibiza, Bali, Monte Carlo ve Dubai’nin de aralarında olduğu şehirlerde hizmet veren dünyaca ünlü yeme, içme ve eğlence markası Nikki Beach, Türkiye’deki ilk şubesini...

Miami, Saint Tropez, Marrakech, Koh Samui, Ibiza, Bali, Monte Carlo ve Dubai’nin de aralarında olduğu şehirlerde hizmet veren dünyaca ünlü yeme, içme ve eğlence markası Nikki Beach, Türkiye’deki ilk şubesini geçtiğimiz yaz Bodrum’da açmıştı.
Bodrum Torba’da hizmet veren Nikki Beach, bu yaz dünyaca ünlü “Nikki Beach White Party”ye ilk kez ev sahipliği yapacak.



Nikki Beach Bodrum’un Genel Müdürü Murat Deniz’in ev sahipliğinde, “Circus White Party” adıyla gerçekleşecek olan geceye akrobasi şovları, havai fişekler ve gurme lezzetler eşlik edecek. Tüm misafirlerin tepeden tırnağa beyaz giysileriyle katılacağı partide Nikki Beach Marbella’nın DJ’lerinden DJ Antonio da performans sergileyecek.

İlk kez 2002 yılında St. Tropez’de süpermodel Naomi Campbell’ın doğum günü için organize edilen White Party, son 15 yıldır dünyanın farklı noktalarında gerçekleşiyor ve dünyaca ünlü birçok ünlü ismi ağırlıyor.

MURAT DENİZ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rahmi Koç modası izmir’de 28 Temmuz 2017 | 665 Okunma Mustafa Koç ailesiyle denizlerde buluşacak 27 Temmuz 2017 | 369 Okunma Bu nikâha devlet şahit 26 Temmuz 2017 | 218 Okunma 5 yıldızlı lezzetler 25 Temmuz 2017 | 197 Okunma Yeni koleksiyon tanıtımı 22 Temmuz 2017 | 146 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar