Türk markası için modellik yaptılar

Victoria SilvstedtMonaco Prensliği’nin himayesinde bu yıl 5’incisi düzenlenen Monte Carlo Moda Haftası, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti. Giyilebilir teknolojik tasarımlarıyla adlarından söz ettiren moda...


Victoria Silvstedt

Monaco Prensliği’nin himayesinde bu yıl 5’incisi düzenlenen Monte Carlo Moda Haftası, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti. Giyilebilir teknolojik tasarımlarıyla adlarından söz ettiren moda tasarımcıları Ezra ve Tuba Çetin kardeşler de ‘ezratuba’ markasıyla Monte Carlo’da Türkiye’yi temsil etti.


İMİB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahyaoğlu, Ezra-Tuba Çetin kardeşleri yalnız bırakmadı.

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği’nin (İMİB) desteğiyle, Türk doğal taşlarının tanıtımını da üstlenen kardeşlerin “Turkish Stones” isimli 2018 İlkbahar-Yaz koleksiyonu, beğeni topladı.

Moda haftası kapsamında Musée Océanographique’de (Oşinografi Müzesi’nde) düzenlenen ödül töreninde ödül alan Naomi Campbell, Türkiye’yi çok sevdiğini ve Monte Carlo Moda Haftası’na bir Türk markasının katılmasının çok güzel bir gelişme olduğunu söyledi.

Model ve oyuncu Victoria Silvstedt de İMİB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahyaoğlu’nun ev sahipliğinde Cafe de Paris’deki Bellevue Terrasse’da gerçekleşen kutlamaya katıldı. Ünlü yıldız, defilede görüp beğendiği ezratuba koleksiyonundan bir elbise giyerek markanın gönüllü modelliğini yaptı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rahmi Koç modası izmir’de 28 Temmuz 2017 | 658 Okunma Mustafa Koç ailesiyle denizlerde buluşacak 27 Temmuz 2017 | 364 Okunma Bu nikâha devlet şahit 26 Temmuz 2017 | 216 Okunma 5 yıldızlı lezzetler 25 Temmuz 2017 | 195 Okunma Yeni koleksiyon tanıtımı 22 Temmuz 2017 | 146 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar