Kara Kartallar şampiyonluğu kutladı

Beşiktaş, 2016-2017 sezonundaki lig şampiyonluğunu Four Seasons Hotel’de düzenlenen baloyla kutladı. Baloya siyah-beyaz renklere gönül veren iş, sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri katıldı. 2016-17 Spor Toto...

Beşiktaş, 2016-2017 sezonundaki lig şampiyonluğunu Four Seasons Hotel’de düzenlenen baloyla kutladı. Baloya siyah-beyaz renklere gönül veren iş, sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri katıldı.

2016-17 Spor Toto Süper Ligi’ni zirvede bitiren Beşiktaş, kazandığı şampiyonluğu önceki gün düzenlenen baloyla kutladı.

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman’ın ev sahipliği yaptığı kutlamaya Teknik Direktör Şenol Güneş, teknik ekip, futbolcular, spor, iş ve sanat dünyasından isimler katıldı.

BU SEZON VEFA SENESİ

Baloda konuşma yapan Fikret Orman, “Yönetime ilk geldiğimizde ‘Feda’ demiştik. Sonra ‘Gururlan’ ile devam ettik. Bu yıl ise ‘Efendi Beşiktaş’ dedik. Önümüzdeki sezon ise ‘Vefa’ diyeceğiz ve şampiyonluğu Beşiktaş’ta gerçekleştirilen terör saldırısında şehit düşen Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu’ya adayacağız” dedi.

Rahmi Koç, Serdar Bilgili, Mübariz Mansimov ve Mircea Lucescu’nun aralarında olduğu konuklar, gecede Funda Arar ve Antonis Remos’un şarkılarıyla eğlendi.

Nikki Beach’te caz

Nikki Beach Bodrum, geçen hafta ev sahipliği yaptığı “White Party” ile yaz sezonunu açtı. Çok konuşulan bu partinin ardından Nikki Beach Bodrum’da bugün de Super Jazz adlı eğlence var. Genel Müdür Murat Deniz’in ev sahipliği yaptığı eğlence, gün batımından itibaren Cafe Nikki Sunset Lounge’da başlayacak. Partide Amerikalı sanatçı Danna Leese canlı performans sergileyecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rahmi Koç modası izmir’de 28 Temmuz 2017 | 666 Okunma Mustafa Koç ailesiyle denizlerde buluşacak 27 Temmuz 2017 | 369 Okunma Bu nikâha devlet şahit 26 Temmuz 2017 | 218 Okunma 5 yıldızlı lezzetler 25 Temmuz 2017 | 197 Okunma Yeni koleksiyon tanıtımı 22 Temmuz 2017 | 146 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar