Emine Erdoğan kadın patronlarla iftar yaptı

Türkiye’de iş dünyasında kadın varlığını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD), Miniatürk Beltur...

Türkiye’de iş dünyasında kadın varlığını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD), Miniatürk Beltur Tesisleri’nde iftar daveti verdi. TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut’un ev sahipliği yaptığı iftar, aralarında Demet Sabancı Çetindoğan, Pelin Akın, Emine Kamışlı ve Zehra Neşe Kavak’ın da olduğu iş dünyasının kadın patronlarını buluşturdu.


Nilüfer Bulut - Şeyma Şahin

İftar öncesi konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, ramazanın dayanışma boyutuna vurgu yaparak, bu ayın elimizdekileri paylaşmaya vesile olan özel zamanlar olduğunu söyledi.


Sunay Akın’dan Osmanlı tarihi

İstanbul Oyuncak Müzesi’nin kurucusu olan şair-yazar Sunay Akın, Bizim Çocuklarımız Derneği’nin düzenlediği iftar davetinde iş ve sanat dünyasının ünlü isimleriyle bir araya geldi. Ebru Sanver’in ev sahipliğinde gerçekleşen sohbet etkinliğinde Akın, o etkileyici anlatımıyla Osmanlı tarihi hakkında bilgiler verdi. Bundan böyle daha sık kültürel etkinlikler gerçekleştireceklerini söyleyen Bizim Çocuklarımız Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sinem Nefesoğlu, Ebru Sanver ve Sunay Akın’a katkılarından dolayı plaket verdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rahmi Koç modası izmir’de 28 Temmuz 2017 | 665 Okunma Mustafa Koç ailesiyle denizlerde buluşacak 27 Temmuz 2017 | 369 Okunma Bu nikâha devlet şahit 26 Temmuz 2017 | 218 Okunma 5 yıldızlı lezzetler 25 Temmuz 2017 | 197 Okunma Yeni koleksiyon tanıtımı 22 Temmuz 2017 | 146 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar