Eğlencede DJ trendi

Geçen hafta sonu, dünyaca ünlü Nikki Beach markasının imzası haline gelen “White Party”ye ilk kez ev sahipliği yapan Nikki Beach Bodrum’daydım. Miami, Saint Tropez, Marrakech, Koh Samui, Ibiza, Bali, Monte Carlo ve Dubai’de de...

Geçen hafta sonu, dünyaca ünlü Nikki Beach markasının imzası haline gelen “White Party”ye ilk kez ev sahipliği yapan Nikki Beach Bodrum’daydım. Miami, Saint Tropez, Marrakech, Koh Samui, Ibiza, Bali, Monte Carlo ve Dubai’de de hizmet veren Nikki Beach’in buradaki şubesinde gerçekleşen “Circus” (Sirk) temalı parti, Bodrum’da eğlencenin adresi oldu.
Mekanın Genel Müdürü Murat Deniz’in ev sahipliği yaptığı, akrobasi şovları, havai fişekler ve gurme lezzetlerin eşlik ettiği eğlencede Nikki Beach Bodrum’un Resident DJ’i Mert Zeybekci performans sergiledi. Zeybekci, 3 gün 3 gece boyunca eğlenceli performansı ve müzikleriyle partiye damgasını vurdu.

Ozan Doğulu ile Kum’da dans

Nikki Beach’ten sonraki adresim, Cennet Koyu’nda yeni açılan The Sands Beach oldu. Ekler Grup’un ortakları Julien Martin ve Alp Franko, The Sands Beach ile yaz sezonuna hızlı bir giriş yaptı. İstanbul’da Hotel Les Ottomans’ın içinde L’assiette’yi açan ortaklar, Bodrum’da da lezzet ve eğlenceyi buluşturdu. Mekanda DJ Can Hatipoğlu ile başlayan eğlence, Ozan Doğulu’yla devam etti. Doğulu, The Sands Beach’in ardından Kuum Beach’te de yerli ve yabancı müziklerle kumsalda dans ettirdi.

Vacchi hatırası

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rahmi Koç modası izmir’de 28 Temmuz 2017 | 666 Okunma Mustafa Koç ailesiyle denizlerde buluşacak 27 Temmuz 2017 | 369 Okunma Bu nikâha devlet şahit 26 Temmuz 2017 | 218 Okunma 5 yıldızlı lezzetler 25 Temmuz 2017 | 197 Okunma Yeni koleksiyon tanıtımı 22 Temmuz 2017 | 146 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar