Çocuklarla etkinlik

 Sanat ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri, çocuklarıyla beraber çocuk kanalı Cartoon Network’ün Powerpuff Girls etkinliğinde buluştu. Konuklar Kanyon’da yer alan dev platformda, Powerpuff kızları ile...

 Sanat ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri, çocuklarıyla beraber çocuk kanalı Cartoon Network’ün Powerpuff Girls etkinliğinde buluştu. Konuklar Kanyon’da yer alan dev platformda, Powerpuff kızları ile tanışma fırsatı buldu. Bilim Atölyesi’nde mini deneyleri uzman eşliğinde gerçekleştirme heyecanını yaşayan çocuklar, Cartoon Network’ün özel olarak geliştirdiği Powerpuff Girls’le kodlama oyununu da deneyimledi. Ünlü anne ve babalar çocuklarıyla birlikte araba parkuru, resim atölyesi, Mojo Jojo’ya top atma köşesi ve Powerpuff Girls kostüm karakterlerinin şovlarıyla eğlendi. Sedef Avcı, Bade İşçil, Esra Ceyhan, Renan Bilek, Ceren Benderlioğlu, Cansen Kut ve Varol Yaşaroğlu gibi birçok ünlü isim etkinliğe katıldı. 

DJ IŞIL

Işıl ve Rüştü Reçber, önceki gün Mandarin Otel Sands Beach’teydi. Işıl Reçber, Sands Beach’in DJ’i Mustafa Aydoğdu’ya DJ kabinini ziyaret etmek istediğini söyledi. O sırada Aydoğdu’nun yönlendirmesiyle DJ’lik de yapan Reçber, eşi ile objektiflere poz verdi.
 

Aile saadeti

Mehmet Mutlu ailesiyle Bodrum’da tatil yapıyor. Oğluyla şakalaşarak denize giren Mutlu, bir yandan da eşine poz verdi. Ailenin keyifli anları objektife böyle yansıdı. 

 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rahmi Koç modası izmir’de 28 Temmuz 2017 | 658 Okunma Mustafa Koç ailesiyle denizlerde buluşacak 27 Temmuz 2017 | 364 Okunma Bu nikâha devlet şahit 26 Temmuz 2017 | 216 Okunma 5 yıldızlı lezzetler 25 Temmuz 2017 | 195 Okunma Yeni koleksiyon tanıtımı 22 Temmuz 2017 | 146 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar