Boğaz’da siyah gece

Rolls-Royce Motor Cars’ın Türkiye distribütörü Aysal, dünya lansmanı kısa süre önce yapılan Rolls-Royce Black Badge’i Kuruçeşme’deki showroom’unda tanıttı. “Boğaz’da Siyah...

Rolls-Royce Motor Cars’ın Türkiye distribütörü Aysal, dünya lansmanı kısa süre önce yapılan Rolls-Royce Black Badge’i Kuruçeşme’deki showroom’unda tanıttı. “Boğaz’da Siyah Gece” davetine ünlü isimler siyah kıyafetlerle katıldı.

ÜNLÜLER DE TEST ETTİ

Renkli dans gösterileri eşliğinde, üzerindeki örtünün açılmasıyla ortaya çıkan Rolls-Royce Black Badge, otomobil tutkunlarının hayranlığını kazandı. Aralarında Ali Ağaoğlu ve Wilma Elles’in de bulunduğu isimler, direksiyon başına geçerek objektiflere poz verdi.

 Yeni mezunlardan defile

15 ülkede 21 okulu bulunan moda okulu ESMOD ve Vakko’nun işbirliğiyle kurulan Vakko ESMOD Moda Akademisi’nin 3 yıllık Moda Tasarımı ve Yaratımı Diploma Programı’nı tamamlayan öğrenciler, mezuniyet koleksiyonlarını bir defileyle tanıttı.
Geçen ay sürpriz bir şekilde evlenen Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ile eşi Ronit Hakko’nun ev sahipliğinde Vakko Moda Merkezi Nakkaştepe’de düzenlenen defilede her biri ayrı bir hikayeye sahip olan tasarımlar beğeniye sunuldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rahmi Koç modası izmir’de 28 Temmuz 2017 | 666 Okunma Mustafa Koç ailesiyle denizlerde buluşacak 27 Temmuz 2017 | 369 Okunma Bu nikâha devlet şahit 26 Temmuz 2017 | 218 Okunma 5 yıldızlı lezzetler 25 Temmuz 2017 | 197 Okunma Yeni koleksiyon tanıtımı 22 Temmuz 2017 | 146 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar