Anı olsun diye oyuncu oldular

Home Store’un kurucusu Levent Penso’nun stil danışmanı olan kızı Verda Penso bir anı olsun diye oyuncu oldu. Verda Penso, başrollerini Müge Boz ve Jess Molho’nun paylaştığı “Çatkapı Aşk”...

Home Store’un kurucusu Levent Penso’nun stil danışmanı olan kızı Verda Penso bir anı olsun diye oyuncu oldu.

Verda Penso, başrollerini Müge Boz ve Jess Molho’nun paylaştığı “Çatkapı Aşk” adlı sinema filminde tüm oyuncuların stil danışmanlığını yapmaya başlamıştı.
Karakterler için farklı kıyafetler hazırlayan Verda Penso, anı olsun diye filmin bir sahnesinde oyunculuk da yaptı. Bir katibeyi canlandıran Penso, rol arkadaşlarıyla objektiflere poz verirken oyunculuğa sıcak baktığını söyledi.

Adalar manzarasında  Uzakdoğu lezzetleri

Suadiye Oteli’nin sahibi Sadıkoğlu Ailesi’nin üçüncü kuşak temsilcisi Merve Naz Sadıkoğlu, Suadiye Oteli’nin terasında Rona Consept Asia adıyla bir Uzakdoğu restoranı açtı. Uzakdoğulu şef Ronnie Jariyawiriya’nın lezzetli sunumları eşliğinde gerçekleşen açılış iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Boğaz ve Adalar manzarası eşliğinde sunulan Rona Consept Asia’nın lezzetleri tam not aldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rahmi Koç modası izmir’de 28 Temmuz 2017 | 658 Okunma Mustafa Koç ailesiyle denizlerde buluşacak 27 Temmuz 2017 | 364 Okunma Bu nikâha devlet şahit 26 Temmuz 2017 | 216 Okunma 5 yıldızlı lezzetler 25 Temmuz 2017 | 195 Okunma Yeni koleksiyon tanıtımı 22 Temmuz 2017 | 146 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar