42 yıllık Şamdan sondu

İstanbul yeme, içme ve eğlence hayatının sembol gece kulübü Etiler Şamdan’ın işletmecisi Mehmet Tuna hayatını kaybetti. Ünlü işletmeci, önceki akşam Emirgan’daki evinde yaşamını...

İstanbul yeme, içme ve eğlence hayatının sembol gece kulübü Etiler Şamdan’ın işletmecisi Mehmet Tuna hayatını kaybetti. Ünlü işletmeci, önceki akşam Emirgan’daki evinde yaşamını yitirdi. Bir gün önce geçirdiği idrar yolu ameliyatının ardından taburcu edilip evinde istirahate çekilen Tuna, uykusunda vefat etti.
Kızı Melda Tuna, acı haberi aldığı gün “Babam kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu ve sürekli doktor kontrolündeydi. En son dün gece konuştuk kendisiyle, bugün de ne yazık ki kaybettik. Uykusunda kalp krizi geçirdiğini düşünüyoruz. Kardeşimle evdeydi, haberi kardeşimden aldık. Ölüm nedeni yapılacak otopsiden sonra belli olacak” dedi.


BUGÜN
DEFNEDİLECEK

Üç kuşağın eğlendiği 42 yıllık gece kulübü Etiler Şamdan’ın işletmecisi Mehmet Tuna’nın ölümü iş, sanat, spor ve siyaset dünyasını yasa boğdu. Tuna, bugün öğle vakti Teşvikiye Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı’daki aile mezarlığına defnedilecek.


2 AY ÖNCE HASTANEYE YATMIŞTI

Mehmet Tuna, nisan ayında geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle bir süre Amerikan Hastanesi’nde yatmış, ben de onu hastanede ziyaret etmiştim. Hasta yatağında Şamdan için hazırlanan 40’ncı yıl kitabını imzalayan Tuna, “Beni yalnız bırakmayan dostlarıma teşekkür ederim” diye konuşmuştu.
42 yıllık gece kulübünü boşaltmak zorunda kaldığında sıkıntılı bir dönem geçiren işletmeci, hastanede kendisini ziyaret edip “Gel benim evimi Şamdan yap” diyen Sezen Aksu’ya da minnettar olduğunu söylemişti. Hastanede görüştüğüm Sezen Aksu ise “Ben yaptığım iyiliğin bilinmesini istemem. Mehmet Tuna için çadırda bile şarkı söylerim” demişti.

 

Bodrum’daki Maldivler

Geçen yıl tropik esintiler taşıyan Maldivler konseptli yeni yüzüyle beğeni toplayan X Beach, yaz sezonunu açtı. Bodrum’un Tilkicik Koyu’nda hizmet veren X Beach, denizin içerisinde yer alan tasarım bungalovları, mavi bayraklı plajı ve botanik bitkilerin çevrelediği geniş çim alanıyla misafirlerini ağırlamaya başladı.

 

7. yılkutlaması

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rahmi Koç modası izmir’de 28 Temmuz 2017 | 658 Okunma Mustafa Koç ailesiyle denizlerde buluşacak 27 Temmuz 2017 | 364 Okunma Bu nikâha devlet şahit 26 Temmuz 2017 | 216 Okunma 5 yıldızlı lezzetler 25 Temmuz 2017 | 195 Okunma Yeni koleksiyon tanıtımı 22 Temmuz 2017 | 146 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar