Rusya’nın İzmir çıkarması

Meselenin ne olduğunu bir gün sonra gazetenin manşetinde okuduk.Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Mavişehir’in imar planındaki spor alanlarını yapılaşmaya açmıştı.Konuyla ilgili...

Meselenin ne olduğunu bir gün sonra gazetenin manşetinde okuduk.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Mavişehir’in imar planındaki spor alanlarını yapılaşmaya açmıştı.

Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi veren dostum “sana esas güzel haberi vereyim” diyor.

18-27 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek İzmir Uluslararası Fuarı’nda Rusya’nın “partner ülke” olması nedeniyle Ruslar İzmir’e büyük bir çıkarmaya hazırlanıyormuş.

Kocaoğlu bununla ilgili “Rusya’nın Ekonomi Bakanlığı üst düzey yetkileri, iş insanları ve CEO’larla yapacağı büyük çıkarma sadece ekonomik işbirliğini değil, siyasi ve sosyal ilişkileri de güçlendirecek” diye konuşuyor.

Nitekim Rusya Ekonomik Kalkınma Bakan Yardımcısı Aleksey Gruzdev de İzmir fuarıyla ilgili bakın nasıl bir açıklama yapmış?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kadının çalışma hayatında adı yok 11 Mart 2020 | 100 Okunma Şahmeran’ı nasıl bilirsiniz? 08 Mart 2020 | 216 Okunma COVİD19, 8 Mart haftasında BM’deki kadın toplantısını iptal ettirdi 04 Mart 2020 | 93 Okunma Çin’deki gelişmeler hem turizmi hem seramik sektörünü hareketlendiriyor 01 Mart 2020 | 134 Okunma COVİD-19’un en büyük darbesi küresel turizme 26 Şubat 2020 | 100 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar