Nissan yatırımı büyük olasılık

Davos’ta ‘Daha İyi Bir Kapitalizme Doğru’ panelinde konuşan Renault-Nissan-Mitsubishi ittifakının dünya başkanı Carlos Ghosn, Hürriyet’e özel açıklamalar yaptı. Carlos Ghosn, daha önce hazır...

Davos’ta ‘Daha İyi Bir Kapitalizme Doğru’ panelinde konuşan Renault-Nissan-Mitsubishi ittifakının dünya başkanı Carlos Ghosn, Hürriyet’e özel açıklamalar yaptı. Carlos Ghosn, daha önce hazır olduklarını açıkladığı Nissan yatırımı içinse “Türkiye’de otomotiv pazarı çok iyi gidiyor. Yatırımının hayata geçmesi büyük olasılık” diye konuştu.

DAVOS

RENAULT-Nissan-Mitsubishi’nin çok kültürlü, çok lisanlı tam dünya vatandaşı başkanı Carlos Ghosn’a konuşmacı olduğu “Daha İyi Bir Kapitalizme Doğru” panelinden sonra Türkiye’de gelecekteki yatırımlarını sordum.

Daha önce Türkiye’deki Renault yatırımının başarısını dile getirmiş olan Ghosn, Nissan yatırımı için hazır olduklarını söylemişti.

Paneldeki konuşmasını eşi Carole Ghosn ile birlikte izlediğim ünlü CEO’ya Nissan yatırımını sorduğumda “Henüz Nissan’ın Türkiye yatırımına tam olarak karar verilmedi. Ama bunun hayata geçmesi büyük bir olasılık” cevabını verdi.

Türkiye’de otomotiv pazarının çok iyi gittiğini özellikle vurgulayan Ghosn bunun yatırım kararında etkili olacağını belirtiyor.

Brezilya, Fransa ve Lübnan pasaportları taşıyan, Portekizce, Arapça dahil yedi lisan konuşan Carlos Ghosn’a ayaküstü soru sorarken eşi Carole ricam üzerine resmimizi çekiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kadının çalışma hayatında adı yok 11 Mart 2020 | 100 Okunma Şahmeran’ı nasıl bilirsiniz? 08 Mart 2020 | 216 Okunma COVİD19, 8 Mart haftasında BM’deki kadın toplantısını iptal ettirdi 04 Mart 2020 | 93 Okunma Çin’deki gelişmeler hem turizmi hem seramik sektörünü hareketlendiriyor 01 Mart 2020 | 134 Okunma COVİD-19’un en büyük darbesi küresel turizme 26 Şubat 2020 | 100 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar