'Elalem Ne Der’den korkmayın

Hürriyet’in Kadının Gücü Konferansı’nda TEB Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz ile sohbete başlamadan önce bankanın 8 Mart Dünya Kadın Günü için hazırladığı “Elalem...

Hürriyet’in Kadının Gücü Konferansı’nda TEB Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz ile sohbete başlamadan önce bankanın 8 Mart Dünya Kadın Günü için hazırladığı “Elalem Ne Der” videosunu izliyoruz.

Kısa sürede sosyal medyada izlenme rekoru kıran video, kadın girişimcinin önündeki en önemli engellerden birinin “Elalem Ne Der”in olduğunu ortaya koyuyor.

Çünkü kadın hayallerini paylaştığı anda muhatabının “kadın başına nasıl başaracaksın” tepkisiyle karşılaşıyor.

Yani kadının girişimciliğe soyunması için her şeyden önce “Elalem Ne Der” duvarını yıkması, korkusunu bir yana bırakması gerek.

TEB “Elalem Ne Der” sloganını sosyal medyada derinlemesine yaptığı bir analizle belirlemiş.

Sadece ocak ayında sosyal medyada “elalem” konusunda 5 bin farklı içerik paylaşılmış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kadının çalışma hayatında adı yok 11 Mart 2020 | 100 Okunma Şahmeran’ı nasıl bilirsiniz? 08 Mart 2020 | 216 Okunma COVİD19, 8 Mart haftasında BM’deki kadın toplantısını iptal ettirdi 04 Mart 2020 | 93 Okunma Çin’deki gelişmeler hem turizmi hem seramik sektörünü hareketlendiriyor 01 Mart 2020 | 134 Okunma COVİD-19’un en büyük darbesi küresel turizme 26 Şubat 2020 | 100 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar