Ferit Şahenk, Türkiye’yi “soft power” ile dünyaya açacak

DOĞUŞ’un 14. yıl önce, dünyada ilk kez bir marinada başlattığı Bodrum Müzik Festivali için geldiğimiz Bodrum’da, Doğuş Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile birlikte öğle...

DOĞUŞ’un 14. yıl önce, dünyada ilk kez bir marinada başlattığı Bodrum Müzik Festivali için geldiğimiz Bodrum’da, Doğuş Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile birlikte öğle yemeğindeyiz.

Başta Ferit Şahenk olmak üzere masanın etrafında Doğuş Grubu’nun “ağır topları”  gazetecilerin sorularını yanıtlıyor.

Kimler var sayıyorum.

Doğuş Grubu Yönetim Kurumu üyesi ve CEO Hüsnü Akhan, Turizm Grup Başkanı Doğuş Yönetim Kurulu üyesi Naci Başerdem, Doğuş Yönetim Kurulu üyesi Ergun Özen, Pozitif Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Karadere,  DoğuşYönetim Kurulu üyesi Nevzat Öztangut ve Dream (D-Ream) CEO’su Levent Veziroğlu.

Doğuş Grubu’nun yükselen yıldızı yeme-içme sektörünü barındıran Dream’in CEO’su Levent Veziroğlu karşımda oturuyor ve Ferit Şahenk sohbete tam da yeme-içmeden söz ederek giriyor.

“Anadolu dahil Türk Mutfağını yurt dışında en iyi anlatan bir grup haline geldik. Nusret, Günaydın, Dubai’nin ardından Londra’da açılan Rüya gibi bir Türk lokantalarıyla Türkiye’nin adını duyuruyoruz” diyor.

“Bir ülkenin adının duyulmasında, kültürünün anlaşılmasında, insanların sempati ile bakmasında mutfağı önemli bir yer tutuyor. Aslında ağız tadı bir ülkenin “soft power” dediğimiz yumuşak gücü” diye konuşuyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kadının çalışma hayatında adı yok 11 Mart 2020 | 100 Okunma Şahmeran’ı nasıl bilirsiniz? 08 Mart 2020 | 216 Okunma COVİD19, 8 Mart haftasında BM’deki kadın toplantısını iptal ettirdi 04 Mart 2020 | 93 Okunma Çin’deki gelişmeler hem turizmi hem seramik sektörünü hareketlendiriyor 01 Mart 2020 | 134 Okunma COVİD-19’un en büyük darbesi küresel turizme 26 Şubat 2020 | 100 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar