Capaddox 4 yılda 10 milyon kişiye ulaştı

KAPADOKYA’nın en gözde ve ödül şampiyonu butik oteli “Argos in Cappadocia”da Nafiz Karadere ile sohbet ediyoruz.Gökşin Ilıcalı’nın, Uçhisar’da tam 23 yıl önce restorasyonunu  mimar Turgut Cansever...

KAPADOKYA’nın en gözde ve ödül şampiyonu butik oteli “Argos in Cappadocia”da Nafiz Karadere ile sohbet ediyoruz.


Gökşin Ilıcalı’nın, Uçhisar’da tam 23 yıl önce restorasyonunu  mimar Turgut Cansever ile başlattığı, rafine bir zevkle büyüttüğü 51 odalı butik otele Doğuş Grubu dört yıl önce ortak olmuştu.

Doğuş Grubu’nda birden fazla şapkası olan Nafiz Karadere ile Pozitif Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü şapkasıyla konuşuyoruz ama sohbet haliyle grubun diğer şirketlerine de uzanıyor.

Kurucuları Cem Yegül, Ahmet Uluğ ve 4 yıl önce yaşamını yitiren Mehmet Uluğ’un ailesinin yüzde 20 ile ortaklıklarının devam ettiği Pozitif Grubu’na ve Kapadokya’da dört yıl önce başlayan Cappadox Festivali’ne geçmeden önce Karadere Doğuş Grubu’nun yeni vizyonuna değiniyor.

“Doğuş turizm, yeme içme ve eğlence tarafında büyümeyi seçti. Yönetim Kurulu Başkanımız Ferit Şahenk insana direkt dokunan alanlarda büyümek istiyor”.

“İnsanlara yeni serüvenler sunan, yeni deneyimler yaşatan alanlar da diyebiliriz” diye ekliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kadının çalışma hayatında adı yok 11 Mart 2020 | 96 Okunma Şahmeran’ı nasıl bilirsiniz? 08 Mart 2020 | 211 Okunma COVİD19, 8 Mart haftasında BM’deki kadın toplantısını iptal ettirdi 04 Mart 2020 | 91 Okunma Çin’deki gelişmeler hem turizmi hem seramik sektörünü hareketlendiriyor 01 Mart 2020 | 134 Okunma COVİD-19’un en büyük darbesi küresel turizme 26 Şubat 2020 | 98 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar