Şimdi İstanbul zamanı

BAŞLIK İstanbul gibi “zamansız”  bir şehir için pek uygun düşmese güzel şehrimiz tam bugünlerde, seçim öncesi toplumsal gerginliğe inat güzel şeyler vaat ediyor.İstanbul Modern çok kısa...

BAŞLIK İstanbul gibi “zamansız”  bir şehir için pek uygun düşmese güzel şehrimiz tam bugünlerde, seçim öncesi toplumsal gerginliğe inat güzel şeyler vaat ediyor.

İstanbul Modern çok kısa bir aradan sonra Beyoğlu’ndaki yeni yerine taşınmış durumda.

İKSV’nin 46. İstanbul Müzik Festivali “Aile Bağları” temasıyla başladı.

Ünlü ve yıldızları parlamakta olan klasik müzik sanatçıları, orkestralar şehrimizde.

Feltivalin açılış konserinde, Borusan Orkestrası eşliğinde dinlediğimiz Güney Koreli piyanist Yekwon Sunwoo bunlardın biri.

Eğitim ve refah seviyesi olarak sürekli önümüze model olarak gelen Güney Kore’nin, klasik müzikte Japonya ve Çin’i geçmekte olduğu söyleniyor bu arada.

Haziran ayının sonunda yine İKSV’nin kanatları altında İstanbul Caz Festivali geliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kadının çalışma hayatında adı yok 11 Mart 2020 | 100 Okunma Şahmeran’ı nasıl bilirsiniz? 08 Mart 2020 | 216 Okunma COVİD19, 8 Mart haftasında BM’deki kadın toplantısını iptal ettirdi 04 Mart 2020 | 93 Okunma Çin’deki gelişmeler hem turizmi hem seramik sektörünü hareketlendiriyor 01 Mart 2020 | 134 Okunma COVİD-19’un en büyük darbesi küresel turizme 26 Şubat 2020 | 100 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar