Büyük İsrail İçin Küçük Filistin Devleti

Büyük İsrail için; göstermelik, etkisiz, küçük,… ve sözde bağımsız bir Filistin devleti kuruluyor. Filistin devleti için stratejik olmayan bir toprak belirlenmiş durumda.Kişisel tahminim; Suriye ve...

Büyük İsrail için; göstermelik, etkisiz, küçük,… ve sözde bağımsız bir Filistin devleti kuruluyor. Filistin devleti için stratejik olmayan bir toprak belirlenmiş durumda.

Kişisel tahminim; Suriye ve Ürdün arasında küçük bir bölge ya da Mısır'ın Sina Yarımadası'nda, çölde,… küçük bir bölge olabilir. Bir Filistin hükümeti ve sonrasında göz boyama küçük bir Filistin devleti kuracaklar. İslam dünyasını bu şekilde ikna (stratejik oyun) etmeye çalışacaklar.

Bu arada ABD, Suriye'yi fiili işgale hazırlanıyor. Bunun altyapısını da tamamlamak üzere. ABD (büyük ortağı İsrail), Suriye'ye; büyük İsrail, PKK devleti, küçük Filistin devleti ve hepsinden önemlisi de; Türkiye ve İran'ı bölmek için geliyor. İslam dünyasında oluşturduğu kantonların güvenliğini sağlamak, kantonlaşmayı fiilen yönetmek için geliyor. İslam dünyasını param parça etmeye geliyor. Küçük Filistin ve PKK (2. İsrail) devletinin bağımsızlık ilanları birlikte de ilan edilebilir. Böyle bir strateji olduğu görülüyor.

Peki, Küçük Filistin (sözde bağımsız) devleti neden kuruluyor?

Elbette her şey büyük İsrail için, yani Arz-ı Mevud için. Bütün Filistin halkı, bugünkü İsrail sınırlarının tamamen dışına çıkarılacak. İsrail'in son Mescid-i Aksa hamlesi; bütün Filistinlileri, İsrail'in şimdiki sınırlarının dışına çıkarıp, küçük Filistin devleti ile sonuca ulaşmaktır. Küçük Filistin kurulduktan sonra, KUDÜS, İsrail'in başkenti olarak ilan edilecek ve neredeyse bütün dünya (başta ABD, AB,…) bunu tanıyacak.

En önemli sonuçları ise;

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ziraat Bankası esnafa zorluk mu çıkarıyor? 28 Ağustos 2018 | 5.798 Okunma ABD NATO’dan çıkar mı? 21 Ağustos 2018 | 6.936 Okunma Adalet platformu ve önce aile 14 Ağustos 2018 | 5.300 Okunma Türk solunun yeni örgütü: ŞNG 07 Ağustos 2018 | 3.688 Okunma Selahattin hikaye İdris roman Pervin fiyasko 31 Temmuz 2018 | 6.879 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar