Türk solunun yeni örgütü: ŞNG

Artık literatürümüze yeni bir örgüt daha girdi. ŞNG, yani Şiddet Nereden Geldi örgütü.“Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, astsubay eşini ziyarete gittiği üs bölgesinden evine dönen Nurcan...

Artık literatürümüze yeni bir örgüt daha girdi. ŞNG, yani Şiddet Nereden Geldi örgütü.

“Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, astsubay eşini ziyarete gittiği üs bölgesinden evine dönen Nurcan Karakaya'nın kullandığı otomobilin geçişi sırasında, PKK’lı teröristlerin önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Nurcan Karakaya yaşamını yitirmiş, 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya ise ağır yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan Bedirhan da tedavi gördüğü Yüksekova Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.” Kara haber buydu maalesef.

Bedirhan ve annesi Nurcan, CHP ve Türk solunun Meclis’e gönderdiği HDP’nin, PKK’ya gönderdiği PKK militanları tarafından şehit edildi.

***

PKK yine kadın ve çocuk öldürdü

Bu normal değil mi diyebilirsiniz? Tabi ki normal. PKK bir terör örgütü ve kendisine verilen görevi de hakkıyla yerine getiriyor. Anormal olan, Türk Solu ve CHP’lilerin gösterdiği tavır. Bu gidişle bu tavır da normalleşecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ziraat Bankası esnafa zorluk mu çıkarıyor? 28 Ağustos 2018 | 5.799 Okunma ABD NATO’dan çıkar mı? 21 Ağustos 2018 | 6.937 Okunma Adalet platformu ve önce aile 14 Ağustos 2018 | 5.301 Okunma Türk solunun yeni örgütü: ŞNG 07 Ağustos 2018 | 3.691 Okunma Selahattin hikaye İdris roman Pervin fiyasko 31 Temmuz 2018 | 6.881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar