Kürtler Cumhur İttifakını neden destekleyecek?

Türkiye tarihinin en önemli seçimleri yapılıyor. 24 Haziran seçimleri, Türkiye tarihinin en önemli seçimleridir. Yeni bir sisteme geçiyoruz. Cumhur İttifakı ile; eski Türkiye dönemini kapatıp, yeni Türkiye'yi...

Türkiye tarihinin en önemli seçimleri yapılıyor. 24 Haziran seçimleri, Türkiye tarihinin en önemli seçimleridir. Yeni bir sisteme geçiyoruz. Cumhur İttifakı ile; eski Türkiye dönemini kapatıp, yeni Türkiye'yi geliştirip, Süper TÜRKİYE'ye doğru gideceğiz. 24 Haziran seçimleriyle, Süper Türkiye yolunu açacağız. Yeni Türkiye kuruldu. Artık yeni bir (düzen/nizam) dünya kurmanın zamanı gelmiştir. Bu yeni dünyanın lideri elbette, Türkiye olacaktır. Yani Türklerin ve Kürtlerin devleti olan Türkiye. Türk-Kürt kardeşliği ve birliğiyle, Süper Türkiye’nin kuracağı ADİL yeni bir dünya ve yeni bir dünya düzenine doğru gidiyoruz.

Seçimin kaderini de büyük ölçüde Kürt oyları belirleyecek. Eski Türkiye dönemini kapatmaya ve süper Türkiye yolunu açmaya, büyük ölçüde Kürtler karar verecek. Kütlerin, ERDOĞAN ve AK Parti’ye, Cumhur ittifakına olan muazzam desteği belirleyecek.

Cumhur İttifakı demek, Anadolu İttifakı demektir. Anadolu İttifakı; AK Parti, Kürtler, MHP, BBP,… HÜDA-PAR tabanı, Saadet Partisi tabanı demektir. Anadolu/Cumhur İttifakı, Kürtlerden şaşırtıcı ve muazzam bir destek alacaktır. Cumhur İttifakı’nın, Kürtlerle ilgili handikapları olarak görülen gelişmeler ise, çok çok abartılmaktadır.

Bu handikaplar;

1. Barzani referandumu: Barzani; çok acele ederek, Türkiye’deki Cumhurbaşkanlığı seçimlerini beklemedi ve referandumu yüzüne gözüne bulaştırdı. Türkiye’yi dinlemedi ve kaybetti. Türkiye yerine İsrail’i ve İsrail’in dostlarını dinleyerek Türkiye’yi küçümsedi.

2. Afrin Harekatı: Türkiye, Afrin’deki bütün Kürtleri ve diğer mazlum halkları; PKK’nın ortakları ABD-İsrail gibi güçlerden ve PKK’nın zulmünden kurtardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ziraat Bankası esnafa zorluk mu çıkarıyor? 28 Ağustos 2018 | 5.798 Okunma ABD NATO’dan çıkar mı? 21 Ağustos 2018 | 6.935 Okunma Adalet platformu ve önce aile 14 Ağustos 2018 | 5.300 Okunma Türk solunun yeni örgütü: ŞNG 07 Ağustos 2018 | 3.688 Okunma Selahattin hikaye İdris roman Pervin fiyasko 31 Temmuz 2018 | 6.879 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar