ABDullah ÖCALAN da serbest kalsın mı?

Ha “DEMİRTAŞ serbest kalsın” demişsin, ha ABDullah ÖCALAN. DEMİRTAŞ serbest kalsın demek, ÖCALAN serbest kalsın demektir.CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Demirtaş'ı ziyaret...

Ha “DEMİRTAŞ serbest kalsın” demişsin, ha ABDullah ÖCALAN. DEMİRTAŞ serbest kalsın demek, ÖCALAN serbest kalsın demektir.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Demirtaş'ı ziyaret etmiş. Yılmaz, “Hapishanede hayatı boşa geçiyor. Demirtaş’ın serbest kalmasını arzu ediyorum. Umarım bir an önce ailesine kavuşur” demiş.

Bir diğer CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu: “Demirtaş, terörü bitirmek istediği için içeride” demiş. Bunlar kesinlikle gerçek değil. DEMİRTAŞ, çözüm sürecini bitirenlerin EN başında geliyor. Galiba CHP, Selahattin DEMİRTAŞ’ı ve bazı HDPlileri CHP’den aday göstermenin yollarını arıyor. Partilerin ittifak yapması zor. Bunun için DEMİRTAŞ, İstanbul’dan CHP’nin büyükşehir belediye başkan adayı olarak gösterilebilir. Bu şekilde CHP-HDP ittifakının sağlanmış olur.

PKK, HDP üzerinden CHP’yi tuzağa çekiyor.

Marjinalleşmeye doğru giden PKK, CHP’yi tuzağa çekiyor. PKK, CHP’yi 2019 seçimlerinde kaos ittifakına çekmeye çalışıyor. CHP ise, AK Parti - ERDOĞAN nefretinden, buna gönüllü. CHP milletvekilleri; DEMİRTAŞ’ı, KILIÇDAROĞLU’ndan fazla ziyaret ediyorlar. Sanırsınız ki DEMİRTAŞ, CHP Eş Başkanı. Oysa DEMİRTAŞ, çözüm sürecinin bitirilmesinin baş mimarlarından. Sadece Kobani olaylarından dolayı, 50 insanın ölümünün 1 numaralı sorumlusu. Ülkede kan akıyor, Demirtaş’ın bir çözüm önerisi varmı? DEMİRTAŞ hikaye (öykü) yazıyor ama. Tam bir SeloDram. DEMİRTAŞ ‘suçsuz değil ama, suç işleme de özgürlüğü’ istiyor.

CHP (Kemalizim) ile HDP (Apoizim) İşbirliği mi yapacak?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ziraat Bankası esnafa zorluk mu çıkarıyor? 28 Ağustos 2018 | 5.799 Okunma ABD NATO’dan çıkar mı? 21 Ağustos 2018 | 6.937 Okunma Adalet platformu ve önce aile 14 Ağustos 2018 | 5.301 Okunma Türk solunun yeni örgütü: ŞNG 07 Ağustos 2018 | 3.691 Okunma Selahattin hikaye İdris roman Pervin fiyasko 31 Temmuz 2018 | 6.881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar