Çanakkale ile Zerdüşt arasında Kürtler

Kürt halkı, Zerdüşt’ün ateşine doğru değil, Çanakkale’ye doğru koşmaktadır. Kürt Halkı; amacından saptırılmış olan Nevruzu protesto ediyor. PKK ve arkasındaki dış...

Kürt halkı, Zerdüşt’ün ateşine doğru değil, Çanakkale’ye doğru koşmaktadır. Kürt Halkı; amacından saptırılmış olan Nevruzu protesto ediyor. PKK ve arkasındaki dış güçler, Türkiye’yi derinleşmiş bir iç savaşa çekmeye çalışmaktadırlar. Bunun için de 2018 Nevruz’unda yapacakları provokasyonlara, Kürtlerin yoğun katılımını istiyorlar.

Kürt Halkı'na çağrımızdır. PKK ve arkasındaki dış güçler, Türkiye'yi Suriyeleştirmeye çalışmaktadırlar. Halkımızı, 2018 Nevruzunu protesto/boykot ederek, bu provokatif eylemlere katılmamaya çağırıyoruz.

Halkımızı; PKK/PYD, HDP, DBP,… gibi KCK terör örgütlenmesinin bütün illegal ve yarı-legal yapılarının yapacağı; hiçbir gösteri, miting, etkinliklere katılmamaya çağırıyoruz.

PKK, HDP, DBP,… gibi KCK terör örgütlenmesinin yaptığı, yapacağı hiçbir eylem barışçıl amaçlı değildir.

PKK, HDP, DBP,… gibi KCK terör örgütlenmesinin yaptığı, yapacağı hiçbir eylem demokratik eylem değildir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ziraat Bankası esnafa zorluk mu çıkarıyor? 28 Ağustos 2018 | 5.799 Okunma ABD NATO’dan çıkar mı? 21 Ağustos 2018 | 6.937 Okunma Adalet platformu ve önce aile 14 Ağustos 2018 | 5.301 Okunma Türk solunun yeni örgütü: ŞNG 07 Ağustos 2018 | 3.691 Okunma Selahattin hikaye İdris roman Pervin fiyasko 31 Temmuz 2018 | 6.881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar