Eş beyinsizlere çağrı

Evet, Eş Beyinsizlere (Cemil BAYIK ve Bese HOZAT) Çağrımdır. Türkiye’ye, Kürtlerin devletine karşı savaşmayı bırakın. Silahlarınızı bırakın ve Türkiye’ye teslim olun. Komünist...

Evet, Eş Beyinsizlere (Cemil BAYIK ve Bese HOZAT) Çağrımdır. Türkiye’ye, Kürtlerin devletine karşı savaşmayı bırakın. Silahlarınızı bırakın ve Türkiye’ye teslim olun. Komünist halinizle; emperyalist, kapitalist,… ABD’ye, İsrail’e teslim olacağınıza, Kürtlerin en büyük devleti olan Türkiye’ye teslim olun. Geçiş aşaması olarak, önce Kandil’e çekilin ve sonra tamamen silah bırakın. Bütün Kürtlerin isteği, istediği de budur. Kürtler yerine; ABD’yi, İsrail’i, İngiltere’yi, Rusya’yı, Almanya’yı,… dinleyecekseniz eğer, ALLAH hepinizin belanızı versin.

***

Bugüne kadar, neredeyse 100 bin insanın ölümüne sebep oldunuz, yakılan-yıkılan köyler, şehirler,… Binlerce faili meçhul,… hep sizin yüzünüzden oldu. Zindanlarda, mağaralarda,… çürüyenlerin müsebbibi de sizlersiniz. Kürtlere çok ağır bir bedel ödettiniz, ödettiğiniz bedel üzerinden tepişiyorsunuz. Kürtler sizin yüzünüzden büyük bedeller ödedi ve hala bedel ödemeye de devam ediyorlar.

PKK’ya, “silah bırak” diyoruz, bedel ödedik diyorsunuz. İddia ettiğinizi bu bedelin, bedellerin,… sizin yüzünüzden ödendiğini, bal gibide biliyorsunuz.

***

Bir Kürt olarak; benim adıma KAN döktüğünü iddia eden, PKK terör örgütüne, Kandile çekil!... ve silah bırak!... diyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ziraat Bankası esnafa zorluk mu çıkarıyor? 28 Ağustos 2018 | 5.798 Okunma ABD NATO’dan çıkar mı? 21 Ağustos 2018 | 6.936 Okunma Adalet platformu ve önce aile 14 Ağustos 2018 | 5.300 Okunma Türk solunun yeni örgütü: ŞNG 07 Ağustos 2018 | 3.688 Okunma Selahattin hikaye İdris roman Pervin fiyasko 31 Temmuz 2018 | 6.879 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar