Adil Öksüz neden (Fetökulli) bekletiliyor?

Adil ÖKSÜZ, 15 Temmuz (FETÖ) darbesinin en önemli aktörlerinden,… Hatta ve hatta, ilk 3'e girebilecek kadar önemli biri. Gizemli bir şekilde, adeta görünmez (ABD/CIA) bir el tarafından, bir Gatakulli (Fetökulli) ile alıp...

Adil ÖKSÜZ, 15 Temmuz (FETÖ) darbesinin en önemli aktörlerinden,… Hatta ve hatta, ilk 3'e girebilecek kadar önemli biri. Gizemli bir şekilde, adeta görünmez (ABD/CIA) bir el tarafından, bir Gatakulli (Fetökulli) ile alıp götürüldü.

ABD'de mi karşımıza çıkar, bir Avrupa ülkesinde (Almanya) mi, yoksa bir Afrika ülkesinde mi karşımıza çıkar, henüz belli değil.

Ama, ABD dışında bir ülkede ortaya çıkması, daha yüksek bir ihtimaldir. Ve büyük ihtimalle, bir AFRİKA (Öcalan gibi Kenya,… olabilir) ülkesinde karşımıza çıka(rtıla)caktır. Tabi ki yaşatılıyorsa.

ÖKSÜZ, eğer yaşıyorsa, şüphesiz ki; önemli bir etki yapması için bekletiliyor. Acaba, 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Erdoğan'ı engellemek için mi bekletiliyor?

Büyük ihtimalle Adil ÖKSÜZ, 2019 seçimleri öncesi (ya da erken seçim olursa), Erdoğan'a iftira atmak için kullanılacaktır.

Adil ÖKSÜZ'e; “kontrollü darbe yaptık” demesi için mi onu bekletiyorlar?  Kontrollü darbe söylemlerini güçlendirmek için mi?…. Adil ÖKSÜZ; 2019 seçimleri öncesi ortaya çıkartılarak, MİT ajanı olduğunu ve kontrollü darbede kullanıldığını söyleyerek, ERDOĞAN'ın seçilmesini etkilemek, engellemek,… için kendisini kullandırabilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ziraat Bankası esnafa zorluk mu çıkarıyor? 28 Ağustos 2018 | 5.798 Okunma ABD NATO’dan çıkar mı? 21 Ağustos 2018 | 6.936 Okunma Adalet platformu ve önce aile 14 Ağustos 2018 | 5.300 Okunma Türk solunun yeni örgütü: ŞNG 07 Ağustos 2018 | 3.688 Okunma Selahattin hikaye İdris roman Pervin fiyasko 31 Temmuz 2018 | 6.879 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar