PKK ve Ümit Özdağ’ın tam desteği ile…

Kılıçdaroğlu, ikinci turda farkı kapamak için bütün yolları deniyor. Son hamle Zafer Partisi başkanı Ümit Özdağ ile yaptığı protokol.Protokol dendiğine bakmayın, evlere şenlik bir A4...

Kılıçdaroğlu, ikinci turda farkı kapamak için bütün yolları deniyor. Son hamle Zafer Partisi başkanı Ümit Özdağ ile yaptığı protokol.

Protokol dendiğine bakmayın, evlere şenlik bir A4 kağıdından söz ediyoruz. Ne altında imza var ne üstünde antet, “yaz kızım” tarzı dümdüz bir kağıt. İstida diye Mal Müdürüne vermeye kalksanız, “karşıdaki arzuhalcilerden birine yazdır da öyle gel” diye kapıyı gösterir.

Başlık: CHP ile Zafer Partisi arasındaki protokol. İlk paragraf: Bu protokol Zafer Partisi ile Millet İttifakı bileşenleri arasındadır! Kim kiminle anlaşmış o bile belli değil.

Kemal Bey uyanık tabi, “nasıl olsa altına imza atmıyorum, isterse üste NATO Genel Sekreterliği yazalım, yeter ki mizansen yerini bulsun” demiş olabilir.

Mizansen mi? Hem de nasıl.

“Milliyetçi Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu’nu dize getirdi, HDP’yi saf dışı bıraktı” falan deniyor ya hani. Hepsi hava cıva… Metinde HDP/PKK’yı rahatsız edecek bir şey yok.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fahiş fiyatta iş halka kaldı 19 Nisan 2024 | 1.140 Okunma Herkesin ihtiyacı ıstakoz! 17 Nisan 2024 | 2.569 Okunma Çok güzelsin ama, kimse seni sevmiyor 15 Nisan 2024 | 1.872 Okunma CHP ve İBB’de rüşvetin ‘en tepe yöneticisi’ kim? 08 Nisan 2024 | 3.265 Okunma Ne tükürükmüş be! 05 Nisan 2024 | 1.288 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar