Kemal Bey’in dipsiz karanlığı

Kemal Kılıçdaroğlu’nun ikinci tur kampanyası pek talihsiz başladı. Önce masayı tokatladı, sonra da gençlere yönelik bir mesaj yayınladı. Kelimesi kelimesine alıntılıyorum:“Yaşama sevinciniz...

Kemal Kılıçdaroğlu’nun ikinci tur kampanyası pek talihsiz başladı. Önce masayı tokatladı, sonra da gençlere yönelik bir mesaj yayınladı. Kelimesi kelimesine alıntılıyorum:

“Yaşama sevinciniz çalındı. Şimdi bir bakalım, günün sonunda elimizde ne var?  Dipsiz bir karanlık… Farkında mısınız? Gençliğiniz bir daha gelmeyecek. 12 günümüz var, bu karanlık tünelden çıktık çıktık…”

Baştan ayağa hezeyan dolu bu sözlerin sahibi bir psikopat, bir ruh hastası değil, CHP’nin genel başkanı ve Türkiye’nin cumhurbaşkanı adayı. Yenilginin insanlar üzerinde bazı sarsıcı etkileri olur, kabul. Ama Kılıçdaroğlu’nun bu noktaya kadar savrulması akıl alır gibi değil.

Yaşadıkları ülkeyi DİPSİZ KARANLIK olarak nitelemek, genç insanlara yapılabilecek en büyük kötülük. Türkiye’deki gençlerin pek çok sorunu var. Ama bu sorunlar dünyadaki başka gençlerin sorunlarından çok da farklı değil ve dünya üzerinde hiçbir siyasetçi gençlerin oyunu almak için çıkıp “Bana oy vermezseniz sonunuz karanlık, hepiniz mahvoldunuz.” diye korku salmıyor.

İlk turda Erdoğan, Kılıçdaroğlu’na 2,5 milyon oy fark attı. Şimdiden ikinci turun galibi olarak görülüyor. İkinci turu da Erdoğan aldığında Kılıçdaroğlu’nun gençlere tavsiyesi ne olacak merak ediyorum. Ülkeyi terk edin mi diyecek? Sokaklara çıkın, kırıp dökün mü diyecek? Toplu intihara mı teşvik edecek?

Yazık, gerçekten yazık. Kendi insanına bu kadar düşman, iki tane oy için yaşama umuduna savaş açan böyle karanlık bir zihniyet pek az görülmüştür.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Döner partisi ve ters kelepçe 24 Nisan 2024 | 1.740 Okunma Bu kızlar neden babasız? 22 Nisan 2024 | 6.444 Okunma Fahiş fiyatta iş halka kaldı 19 Nisan 2024 | 1.503 Okunma Herkesin ihtiyacı ıstakoz! 17 Nisan 2024 | 2.588 Okunma Çok güzelsin ama, kimse seni sevmiyor 15 Nisan 2024 | 1.881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar