Yoğun tempoya rağmen yeni yıla GUNAYDIN diyenlere alkış

GÜNAYDIN ailesi olarak 2017'yi uğurlamak, en iyi dileklerimizle 2018'e merhaba demek için People'da toplandık. Parti yıldızlar geçidi gibiydi. O kadar ünlü ismi sahnede bir arada görmek, büyüleyici ve unutulmazdı. Cem Hakko...

GÜNAYDIN ailesi olarak 2017'yi uğurlamak, en iyi dileklerimizle 2018'e merhaba demek için People'da toplandık. Parti yıldızlar geçidi gibiydi. O kadar ünlü ismi sahnede bir arada görmek, büyüleyici ve unutulmazdı.
Cem Hakko çok işi olmasına rağmen partimize uğradı, Demet Akalın geceye hasta haliyle geldi. Tülin Şahin, Esra Erol, Murat Boz ve Tolgahan Sayışman, setten çıkıp gecemize katıldı.
İşte geceden izlenimlerim:
Berkay'ın sahnesi gerçekten inanılmazdı.
Ünlü popçu herkese, bir dakika bile eğlenmeden duramadığı dakikalar yaşattı. Sahneden indiği zamanlarda güzel bebeğinin fotoğraflarına baktık. Herkes, bebeğini ünlü şarkıcıya benzeterek "Berkay bu aynı senin küçüklüğün" yorumunda bulundu.
Nazar değmesin, bebeğin gözler gerçekten aynı Berkay.
Deniz Seki'nin; Demet Akbağ ve Necati Akpınar ile karşılaştığındaki duygusal anları görülmeye değerdi. Birbirlerine sarıldıkları sırada herkesin gözleri doldu.
Gecede an be an samimi ve gerçek dostluk konuşmalarına şahit oldum. O kadar çok kişi birbirine sarılıp eski günleri yad etti ki; abartmıyorum her sarılma sahnesi gerçekten film gibiydi.
Partide Noel Anne kılığına bürünen İrem Derici, herkesle bıkmadan sıkılmadan fotoğraflar çektirirken. çok sempatikti. Sahnede Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli ile yaptıkları düet ise olağanüstüydü.
Serkan Kaya sahneye çıktığında, herkesin içindeki arabesk ortaya çıktı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ödül törenlerindeki meyve ve sebze temasının sonu ne olacak? 21 Nisan 2024 | 27 Okunma Modern dilencilik 21 Nisan 2024 | 100 Okunma Venedik Bienali’nde örnek ateşkes hareketi! 20 Nisan 2024 | 17 Okunma Ödül törenleri mercek altında, cezalar yolda! 14 Nisan 2024 | 154 Okunma Toplumun size biçtiği rollerin ötesine geçebilirsiniz 14 Nisan 2024 | 27 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar