Yeni yıl partisinin sürprizi yılın erkeği

Yeni yıl kutlamalarını GÜNAYDIN, People'da verdiği ve adeta ünlüler geçidinin yaşandığı partiyle başlattı. İstanbul'daki yeni yıl partilerinin en farklısı ise Cosmopolitan Türkiye-Madame Tussauds...

Yeni yıl kutlamalarını GÜNAYDIN, People'da verdiği ve adeta ünlüler geçidinin yaşandığı partiyle başlattı.
İstanbul'daki yeni yıl partilerinin en farklısı ise Cosmopolitan Türkiye-Madame Tussauds iş birliğiyle gerçekleşti. Partinin, konuklarına bir de sürprizi vardı:
Yılın erkeği!
Cosmopolitan Türkiye, okurlarına 'İdeal Türk erkeğinin fiziği nasıl olmalıdır?' diye sormuş.
Balmumu heykel müzesi Madame Tussauds da, verilen cevaplara göre balmumu bir heykel yapmış.
İki ay süren anket sonucunda, okurların seçimiyle; yerli yabancı ünlülerin saç, sakal, ten rengi, göz rengi, boyu posuyla karma bir ideal erkek çıkmış ortaya. Dünyada ilk kez halk oylaması sonucunda yaratılan bu balmumu heykel, bir sene boyunca Madame Tussauds İstanbul'da sergilenecek.
Cosmopolitan Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Özlem Kotan ile yeni yılı kutlarken; yılın erkeği yani CosmoMan hakkında yeni şeyler öğrendim. Kotan'ın anlattıklarına göre, ideal erkek; sanat dünyasındaki birçok isimden izler taşıyor. CosmoMan yüz hatlarını Metin Akdülger'den, saç rengini Yusuf Çim'den, göz rengini Kıvanç Tatlıtuğ'dan, cilt rengini Engin Altan Düzyatan'dan, sakal ve bıyığını Adam Levine'den, saç modelini Şükrü Özyıldız'dan almış. 'Yılın erkeği bu olamaz!' diye itiraz edenler olabilir.
Ama okurların hayalindeki erkek, harika bir karma; 35 yaşlarında bir entel. Yılbaşı partisine de, kendisi için özel hazırlanan Koton takımıyla katıldı.
Kendisiyle tanışmak isterseniz, fotoğraftakinin aynısını bulamayabilirsiniz baştan söyleyeyim; çünkü normal günlerde daha spor kıyafetlerle müzede boy gösterecek.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ödül törenlerindeki meyve ve sebze temasının sonu ne olacak? 21 Nisan 2024 | 27 Okunma Modern dilencilik 21 Nisan 2024 | 100 Okunma Venedik Bienali’nde örnek ateşkes hareketi! 20 Nisan 2024 | 17 Okunma Ödül törenleri mercek altında, cezalar yolda! 14 Nisan 2024 | 154 Okunma Toplumun size biçtiği rollerin ötesine geçebilirsiniz 14 Nisan 2024 | 27 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar