Yeni filmi için yıldızlar kadrosunu topluyor

Yeni sezon filmleri için hazırlıklar başlarken, Ata Demirer de BKM yapımcılığında hayata geçirilecek yeni filminin senaryosunu tamamladığını duyurdu. Kıvanç Baruönü'nün yöneteceği...

Yeni sezon filmleri için hazırlıklar başlarken, Ata Demirer de BKM yapımcılığında hayata geçirilecek yeni filminin senaryosunu tamamladığını duyurdu. Kıvanç Baruönü'nün yöneteceği 'Hedefim Sensin' adlı filmde, Ata Demirer'e ünlü oyuncular Demet Akbağ ile Tarık Ünlüoğlu eşlik edecek. Bu kez izleyicinin karşısına bambaşka bir Kuzey Ege hikayesiyle çıkacak olan Demirer'in filminde, Ünlüoğlu ile Akbağ'ın rol alması kesinleşirken, diğer oyuncuların seçimine devam ediliyor.
Çekimleri Ağustos ayında başlayacak olan filmin 30 Kasım'da vizyona girmesi bekleniyor. Filmin post prodüksiyon aşaması üç ayda tamamlanacak ve vakit kaybetmeden izleyiciyle buluşacak. Ata Demirer, 'Berlin Kaplanı' filminin yanı sıra 'Eyyvah Eyvah' serisinde birlikte rol aldığı Tarık Ünlüoğlu ile dört yıl aradan sonra bir kez daha kamera karşısına geçecek.
Ata Demirer, Demet Akbağ ve Tarık Ünlüoğlu'nun uyumu, geçmişte beraber oynadıkları filmlerin gişesinden belli. O nedenle 'Hedefim Sensin'; beyazperde serüvenine, gişede umut vadeden, kahkaha dozu yüksek bir yapım olarak başlıyor. Bakalım Ata Demirer'in filmdeki hedefi Ünlüoğlu mu, yoksa Akbağ mı; hep birlikte izleyip göreceğiz.
Bugüne kadar izleyicinin gönlünü fetheden birçok filme imza atan Ata Demirer, gişede de oldukça başarılı sonuçlar aldı. Demirer imzalı filmlerin box office rakamları şöyle:

'Olanlar Oldu': 1 milyon 811 bin 81 kişi
'Niyazi Gül Dört Nala': 994 bin 16 kişi
'Eyyvah Eyvah 3': 3 milyon 414 bin 212 kişi
'Berlin Kaplanı': 1 milyon 983 bin 77 kişi
'Eyyvah Eyvah 2': 3 milyon 947 bin 988
'Eyyvah Eyvah': 2 milyon 459 bin 815 kişi

Demirer filmleri arasında, en iyi üç günlük açılışı yapan iki yapım; 801 bin 863 kişiyle
'Eyyvah Eyvah 2' ve 778 bin 475 kişiyle
'Eyyvah Eyvah 3' oldu. 'Hedefim Sensin'den sonra
'Eyyvah Eyvah 4'ün çekilip çekilmeyeceği ise merak konusu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ödül törenlerindeki meyve ve sebze temasının sonu ne olacak? 21 Nisan 2024 | 27 Okunma Modern dilencilik 21 Nisan 2024 | 100 Okunma Venedik Bienali’nde örnek ateşkes hareketi! 20 Nisan 2024 | 17 Okunma Ödül törenleri mercek altında, cezalar yolda! 14 Nisan 2024 | 154 Okunma Toplumun size biçtiği rollerin ötesine geçebilirsiniz 14 Nisan 2024 | 27 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar