Virüs filmleri izlenme rekoru kırıyor

Tüm dünyayı kasıp kavuran ölümcül virüsler, sinema dünyasında da bu tür filmlerin popüler olmasına sebep oldu. Ne tesadüf ki dijital platformlardan paylaşılan verilerde en çok izlenen yapımlar virüs filmleri.

Öte yandan, 'Bugün ne izlesem?' diye açtığınız platformda, öneri olarak ilk karşınıza çıkan ölümcül salgın filmleri oluyor.

AÇIĞI KAPATACAK
Steven Soderbergh'in 2011 yapımı salgın filmi 'Contagion', Corona virüsünün ortaya çıkmasının ardından iTunes'ta en çok izlenen filmler arasına girdi. Bugünlerde en çok konuşulan film gişede istediği hasılata ulaşamamıştı ama bu açığı kapatacak gibi gözüküyor.
Filmin çıkışının üzerinden 9 yıl geçmesine rağmen şu an en popüler film arasında ilk sıralara yükselmesi salgının insanlar üzerinde ne kadar büyük etki yarattığını gösteriyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ödül törenleri mercek altında, cezalar yolda! 14 Nisan 2024 | 154 Okunma Toplumun size biçtiği rollerin ötesine geçebilirsiniz 14 Nisan 2024 | 27 Okunma Bodrum’da susuz kabristan ziyaretleri 13 Nisan 2024 | 90 Okunma Tutulmayı izlemek için 30 saat uçakta vakit geçirir misiniz? 07 Nisan 2024 | 45 Okunma Gişe manipülasyonu tartışması Kore’den sonra Türkiye’de 06 Nisan 2024 | 73 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar