Şahan yeni filminde zenginlerle dalga geçecek

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın sinemadaki yeni keşfi, sosyal medya fenomeni Yasemin Sakallıoğlu oldu. Gökbakar, Sakallıoğlu'nun meşhur tiplemesi 'Zengo'ya film yapıyor. Filmde zengin insanların her türlü halleriyle...

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın sinemadaki yeni keşfi, sosyal medya fenomeni Yasemin Sakallıoğlu oldu. Gökbakar, Sakallıoğlu'nun meşhur tiplemesi 'Zengo'ya film yapıyor.
Filmde zengin insanların her türlü halleriyle dalga geçen Sakallıoğlu, sosyal medyada milyonlarca kişiyi güldürdüğü gibi beyazperdede de izleyiciyi de kahkahaya boğacak.
Filmde zenginlere 'Zengo' diyen Sakallıoğlu; zenginlerin baklava yarışı ve sosyal medya pozlarına da yapımda yer verecek.
Çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak olan film, şimdiden beyazperdenin yeni sezon bombası oldu.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ödül törenleri mercek altında, cezalar yolda! 14 Nisan 2024 | 118 Okunma Toplumun size biçtiği rollerin ötesine geçebilirsiniz 14 Nisan 2024 | 27 Okunma Bodrum’da susuz kabristan ziyaretleri 13 Nisan 2024 | 90 Okunma Tutulmayı izlemek için 30 saat uçakta vakit geçirir misiniz? 07 Nisan 2024 | 45 Okunma Gişe manipülasyonu tartışması Kore’den sonra Türkiye’de 06 Nisan 2024 | 72 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar